Massimo Dutti sap com sorprendre les més exigents, i aquesta vegada ho aconsegueix amb una faldilla que voldràs portar durant tota la primavera i també a l'estiu, de teixit lleuger i amb tall ampli que s'adapta a la majoria de les figures.

És la falda amb pareo més elegant de Massimo Dutti ara mateix

Una faldilla de Massimo Dutti que ressalta a simple vista per comptar amb un acabat brillant i setinatge que captiva, amb aquest efecte lleuger de moviment encantador i plecs delicats que realcen encara més la brillantor de l'acabat. És una falda de tir mitjà que s'ajusta a la cintura i compta amb tirants fins que et permeten cenyir-la per aconseguir un efecte delicat i fi des del primer moment. El seu tall és llarg, doncs s'estén fins als turmells i és una faldilla de bon volum que es mou d'un costat a l'altre amb molta elegància gràcies a la lleugeresa del teixit en el qual s'ha confeccionat.

Faldilla|Falda de Massimo Dutti
Falda de Massimo Dutti

Té un acabat semitransparent que contribueix amb l'efecte de lleugeresa, el qual a més la fa més fresca i còmoda per portar durant els dies més calorosos de l'any. Aquesta faldilla cau amb delicadesa als teus glutis i sent afavoridora per a totes les figures per igual. L'hem trobat en un bonic color verda molsa, que a més d'estar en tendència, és un color que va molt bé amb la temporada, a més d'apostar per la frescor en tot moment. En un to pastel per generar contrast amb infinitat de colors.

El seu teixit es compon tant a l'exterior com al folre de viscosa, aconseguint un tacte agradable i fent d'aquesta una falda la comoditat de la qual està garantida. A més de ser un disseny de moviment lleuger i estil folgat, aquesta faldilla compta amb una bona varietat de talles, sent un disseny que pots aconseguir ara mateix des de la XS fins a la L. L'únic color en el qual l'hem trobat és la verda molsa, i el preu per aconseguir aquest disseny de Massimo Dutti és de 79,95 euros.