Ens hem enamorat instantàniament a l'estoc de Massimo Dutti, i és que trobem una peça que combina elegància i senzillesa en parts iguals. Es tracta d'un vestit que té un tall recte, amb coll rodó, sense mànigues i d'estil fluid, el que t'assegura una completa  llibertat de moviment i fa que sigui perfecte per a tot tipus de cossos. De la mateixa manera, la seva esquena descoberta li afegeix un toc sensual, mentre que la seva longitud fins al turmell et permetrà utilitzar-lo en diferents ocasions.

El vestit tendència a Massimo Dutti és de coll rodó i sense mànigues

A Massimo Dutti tenen una peça sofisticada i elegant que et permetrà lluir un estil fresc i modern en qualsevol ocasió. Aquest és un model que combina la comoditat del lli amb un disseny únic a l'esquena, creant una peça exclusiva i cridanera, té un coll rodó i no posseeix mànigues, pel que és fresc i et permet una excel·lent llibertat de moviments, així mateix estilitza els braços d'una manera femenina.

La seva esquena descoberta li aporta un toc sensual i farà que destaquis allà on vagis, mentre que el seu llarg fins al turmell el fa perfecte per lluir tant en ocasions formals com a informals, ja que et permet aconseguir un estil elegant sense sacrificar comoditat. A més, el seu estil fluid ofereix un ajustament femení, doncs ofereix una caiguda suau i fa que s'ajusti a diferents tipus de cossos, sent una opció còmoda i plena d'estil.

D'altra banda, té un llarg que arriba fins als turmells pe la qual cosa  és fàcil de combinar. De manera que pots aconseguir outfits únics i plens d'estil. Tens la possibilitat d'utilitzar-lo amb accessoris neutres per a un look més elegant i clàssic, o agrega tocs de color amb accessoris en tons més vibrants per a un estil més audaç. Igualment, és possible que l'utilitzis amb sandàlies planes i una jaqueta de mezclilla.

Mans al capdavant gràcies al vestit llarg complet de Massimo Dutti

El vestit de Massimo Dutti és una peça elegant i sofisticada que destaca pel seu disseny sofisticat i subtilment innovador. Té un coll rodó i és sense mànigues per la qual cosa resulta summament còmode i fresc, així mateix estilitza els braços d'una manera delicada, en la part posterior té un detall twist que li dona un gir al disseny, ja que afegeix un toc d'originalitat i sofisticació, creant un efecte visual interessant i atractiu.

De la mateixa manera, compta amb un estil fluid que afegeix moviment i fluïdesa, permetent una llibertat més gran de moviment i una aparença més lleugera i fresca. Igualment, el seu llarg fa que sigui una opció ideal per a una bona varietat d'ocasions, així mateix el seu tancament ocult en el lateral fa que sigui fàcil de posar-se i treure's.

Un dels seus grans avantatges és que es combina amb facilitat, si desitges un estil casual i relaxat es pot combinar amb unes sandàlies planes i una bossa de ràfia. Per a un look més sofisticat i elegant, tens l'opció de combinar-lo amb uns talons i una bossa de mà. Està disponible en color taronja i les talles van de l'XS a l'XL, té un preu de 89,95 euros i el pots comprar online o en botigues físiques de Massimo Dutti.