Convertir-se en el centre de mirades amb aquest vestit de Massimo Dutti és peix al cove. Un disseny lleuger, de caiguda elegant, amb faldilla en moviment i tirants fins que ho fan elegant i sofisticat alhora.

Massimo Dutti posa la vara molt alta

No tenim dubtes que és un dels vestits de la temporada, tant a Massimo Dutti com al món de la moda. Un disseny que pots lluir en les teves ocasions més especials i que a més s'adapta a un munt de figures.

Es tracta d'un vestit delicat, amb tirants fins que s'acoblen a les espatlles amb delicadesa i deixen tant el coll com les espatlles al descobert per aconseguir un efecte estilitzat i que la teva figura també tingui protagonisme.

Vestit de Massimo Dutti
Vestit de Massimo Dutti

Amb escot a V a la part davantera que cau delicadament al bust, doncs inclou una vora llisa encantadora que ho fa més natural i cobreix amb delicadesa. Aquest disseny conserva un estil lleugerament entallat a la part superior, amb bon acoblament a la cintura i comptant amb una caiguda delicada al maluc.

Té un bon llarg, doncs és un vestit que s'estén gairebé fins als turmells i compta amb un moviment encantador, d'ones marcades i vora fina perquè combinis amb les teves sandàlies i talons favorits, sent sempre un encert.

Teixit de luxe per al vestit més buscat de Massimo Dutti

El disseny és còmode i clàssic, però sens dubte el teixit triat per Massimo Dutti és el que eleva aquest disseny al màxim nivell de glamur. Parlem d'un disseny delicat que s'ha confeccionat en teixit de lyocell.

Un teixit que és sinònim de lleugeresa, moviment i molta elegància, la qual cosa li permet a aquest vestit a més caure amb delicadesa a la figura i que tu siguis la protagonista en tot moment. A més de ser un teixit lleuger i agradable al tacte, en aquesta oportunitat explica amb un acabat setinat que l'eleva al màxim nivell, amb una brillantor que ressalta a simple vista i un color que no passa desapercebut.

Vestit de Massimo Dutti
Vestit de Massimo Dutti

El color en el qual hem trobat aquest vestit de Massimo Dutti és el vermell i podem assegurar-te que en combinació amb el setinatge, són el partit ideal. Encara que ho hem trobat únicament en aquest color, podem avançar-te que hi ha una bona varietat de talles.

Des de ja pots fer-li un cop d'ull a aquest vestit de Massimo Dutti des de la XS fins a la XL, pel que en trobaràs un per a cada figura. Finalment, el preu per aconseguir aquest vestit ara mateix és de 79,95 euros.