El Corte Inglés n'ha sorprès més d'una amb la rebaixa d'aquesta bossa que possiblement no trobaràs en cap altre lloc per aquest preu. Pertany a la marca Furla, és un excel·lent complement per als teus outfits i té un disseny XL que li agrega tot l'estil.

És la bossa shopper XL Kenzia, una bossa que està rebaixada a El Corte Ingles que ha estat elaborada sota la firma Furla, construïda amb dos materials que li agreguen estil i durabilitat, com és el cas de la pell i el polièster.

La combinació d'ambdós teixits fan que sigui una bossa plena d'elegància. Amb un disseny de línies rectes i molta estructura perquè la portis amb el millor dels estils. Aquesta bossa shopper XL, va molt en tendència gràcies al fons groc amb estampat de fulles que et permetrà combinar-la amb els teus millors abillaments d'estiu.

Bossa shopper XL Kenzia de Furia1
Bossa shopper XL Kenzia de Furla / El Corte Inglés

No deixis passar aquesta oportunitat d'El Corte Inglés

A més de tenir molta estructura i una base rectangular, és una bossa que es plega en els laterals per a una millor forma i compta a més amb doble nansa. Unes de curtes per portar a la mà i altres de més llargues si prefereixes penjar-lo a l'espatlla.

És perfecte per als teus passejos de diari, anar a l'oficina o fins i tot sortir de viatge, ja que té prou espai perquè portis els teus objectes més importants. Les mesures d'aquesta bossa d'El Corte Inglés són de 15 cm d'ample x 43 cm de fons i amb una altura de 31 cm.

Bossa shopper XL Kenzia de Furia
Bossa shopper XL Kenzia de Furla / El Corte Inglés

A l'interior compta amb un folre resistent que, a més d'aportar millor estructura, et garanteix més durabilitat. Aquest tipus de bosses de la marca Furla, sol ubicar-se en preus de 300 euros cap a dalt i per això ens ha sorprès trobar-la a El Corte Inglés amb un 40% de descompte.

Així, el preu per tenir una bossa d'una de les marques més prestigioses quant a bosses es refereix és de 177 euros. Una cosa que no podem deixar d'esmentar-te és que si ets d'un estil més sobri, també pots fer-te amb una versió en color blanc i negre.