Els dissenyadors de Parfois ens han deixat sense alè, i és que han confeccionat un dels complements més elegants i sofisticats dels últims temps. Es tracta d'una bossa que destaca pel seu disseny tote, té nanses perquè la puguis portar a la mà i afegeix una nansa extraïble i ajustable perquè la portis a l'espatlla; la seva mida és ideal per al dia a dia i té múltiples compartiments per a les teves pertinences.

La bossa tote de Parfois té diverses formes d'ús

A Parfois tenen un accessori imprescindible per a qualsevol dona moderna i sofisticada. Parlem d'una bossa tote que fusiona estil i funcionalitat, per la qual cosa està cridada a ser el complement ideal per al teu dia a dia. Té un disseny que destaca per la seva elegància i simplicitat, ja que té una forma rectangular i una mida perfecta per portar totes les teves pertinences essencials amb tu sense sacrificar estil.

A més, compta amb una doble nansa perquè la portis a la mà amb facilitat, així mateix pots utilitzar la nansa ajustable i extraïble que et permet portar-la a l'espatlla segons les teves preferències i necessitats. El seu compartiment principal està folrat, s'obre i es tanca mitjançant cremallera, la qual cosa no només t'ofereix seguretat, sinó que permet un fàcil accés a les teves pertinences.

Bossa tote everyday
Bossa tote everyday / Parfois

Pots comprar-la ara mateix a Parfois

Al seu torn, compta amb dos compartiments addicionals al costat, en els quals podràs mantenir els teus objectes organitzats. És perfecte per a qualsevol ocasió, ja sigui per anar a treballar, fer compres o sortir amb amics, això és gràcies al seu estil clàssic i elegant, per la qual cosa sense cap dubte es convertirà en la companya perfecta tant per a looks formals com informals.

Múltiples compartiments per a la bossa tote de Parfois

La bossa tote de Parfois és una accessori elegant i pràctic que està cridat a ser un dels teus imprescindibles a la teva col·lecció de complements. El seu disseny és sofisticat i minimalista, amb una estructura sòlida i línies netes que li atorguen una aparença elegant i moderna, sent perfecta per utilitzar-se tant de dia com de nit. A més, la seva mida mitjana la fa pràctica i còmoda de portar, sense sacrificar espai ni estil.

Bossa tote everyday1
Bossa tote everyday / Parfois

L'interior està folrat i té prou espai per a les teves pertinences diàries, així mateix compta amb dues butxaques addicionals que la fan encara més funcional. Compta amb una cremallera per obrir-la i tancar-la amb facilitat, la qual cosa la fa pràctica i segura. A més, té una doble nansa i una nansa extraïble i ajustable perquè la portis segons les teves necessitats diàries

El seu acabat en cuir sintètic fa que tingui un acabat luxós i ple d'estil. Igualment, està confeccionada amb materials de qualitat que asseguren la seva resistència i durada. Està disponible en color verd i cru, el seu preu és de 25.99 euros i la pots comprar online o si prefereixes passa't per una de les botigues físiques de Parfois.

Pots comprar-la ara mateix a Parfois