Amb el nou rellotge de Parfois completaràs els teus outfits més elegants i aconseguiràs un estil únic tant per al diari com per a ocasions especials. Fabricat en acer, amb acabat daurat i detall personalitzable que et permet imposar el teu propi segell.

És el rellotge de Parfois que totes volen tenir als seus accessoris

Aconsegueix un estil únic i propi amb aquest rellotge de Parfois que a més d'anar bé amb un munt d'outftis, es converteix en un bon obsequi si vols sorprendre algú especial. Un disseny de rellotge de polsera, amb corretja de tramat i textura marcada que li agrega un efecte de peça de luxe i que recorda als models de les marques més exclusives.

Amb un disseny circular en mig, que compta amb vores fermes i de bona estructura per mantenir l'estil en tot moment, sent un rellotge d'agulles fines també en color daurat que mantenen el contrast i estil de rellotge de marca.

L'hora ve indicada a través de línies fines també en daurat i que contrasten amb el fons per donar-li un efecte estilitzat en tot moment. Un fons de color blanc que a més li permet combinar-se una vegada i una altra i sent un rellotge perfecte per portar amb diferents colors i abillaments.

Rellotge de acero1
Rellotge d'acer / Parfois

Pots comprar-lo ara mateix a Parfois

Amb ajustament de masclet clàssic en el lateral, també de color daurat i rosca fàcil de girar, així que programar-lo et resultarà realment fàcil.

El detall principal d'aquest disseny sens dubte és el charm addicional que penja d'un dels seus extrems i et permet agregar-li una lletra per personalitzar-lo encara més i posar-li el teu propi segell. Al moment de comprar-lo, només has d'especificar la lletra penjant que desitges i en rebre'l vindrà inclòs.

Això li agrega un toc modern i sofisticat alhora, per la qual cosa serà un rellotge diferent de la resta.

Tria el color que millor et va al rellotge de Parfois

En primer lloc, hem topat amb aquest rellotge de Parfois en daurat, però fent un cop d'ull hem topat que és un disseny que està disponible en altres colors, així que pots mirar el que millor vagi amb el teu estil.

Rellotge d'acer
Rellotge d'acer / Parfois

Si busques un estil sobri i més elegant, pots fer un cop d'ull a aquest model en color negre, el qual compta amb detalls en daurat que creen el millor dels contrastos. Ara, si el que busques és agregar-li una mica de color als teus outfits, també pots fer un cop d'ull a aquest rellotge en argentat i color rosa, sent tots una bona opció per elegir.

Un rellotge que està fabricat amb braçalet d'acer inoxidable igual com la tapa i que compta amb un vidre cristal·lí que facilita la visualització de l'hora. La seva corretja té un gruix d'1.6 cm i el llarg és de 18 cm.

El preu per qualsevol dels colors que triïs és de 27,99 euros ara mateix a Parfois o a El Corte Inglés.

Pots comprar-lo ara mateix a Parfois