Aquesta bossa de rombes d'El Corte Inglés té un acabat multicolor que combina amb un munt de tons, estils i peces, sent del més encantador per portar una vegada i una altra i a més manté un estil XL que està molt de moda ara mateix.

El Corte Inglés es val de l'última tendència en bosses i té un accessori amb estampat de rombes que veuràs a més d'una famosa en aquesta temporada. Es tracta d'una bossa rectangular i ample shopper gran multicolor amb print geomètric de Latouche perquè puguis portar tot el que necessitis en una mateixa bossa i amb el millor dels estils.

Les seves nanses són allargades i d'espatlla, perquè el portis amb comoditat i mantenint aquest estil de bossa shopper que s'ha mantingut a la moda per un bon temps. Compta amb una base rectangular i àmplia, de costures en els laterals i en la part baixa que li aporten la millor de les formes.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Bossa shopper gran multicolor amb print geomètric de Latouche1
Bossa shopper gran multicolor amb print geomètric de Latouche / El Corte Inglés

Marcant tendència amb El Corte Inglés

És un disseny que a més compta amb peces cantoneres que tenen una vora arrodonida i amb costures marcades també per mantenir la forma i estructura en tot moment. L'estampat geomètric enamora des del primer moment, combinant colors vius com el vi negre i el blau, en contrast amb blanc per crear el millor dels efectes.

Les nanses i peces cantoneres estan confeccionades al mateix material, a més de ser unicolors, per crear un efecte de contrast òptim, així com mantenir l'estil en contrast amb el disseny multicolor. El disseny d'aquesta bossa té un tancament d'imant en la part superior i també compta amb una butxaca extra de tancament en cremallera per al millor ajustament.

Els seus materials són de qualitat, ja que és una bossa que s'ha confeccionat 100% en polipropilè, amb un acabat suau i que ajuda que els colors ressaltin de la resta, creant un bon efecte a la bossa i mantenint els colors vius.

Bossa shopper gran multicolor amb print geomètric de Latouche
Bossa shopper gran multicolor amb print geomètric de Latouche / El Corte Inglés

Les mesures que té aquesta bossa són de 28 cm x 42 cm x 16 cm, prou gran per utilitzar de diari amb la comoditat més gran. El preu disponible per a aquest disseny d'El Corte Inglés és de 120 euros.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés