Té les dimensions perfectes per portar l'imprescindible i el disseny atemporal per posar-t'ho avui i d'aquí a 10 anys sense cap problema. Així és la nova bossa que El Corte Inglés ha inclòs al seu catàleg; té aspecte de luxe, però la veritat és que pots adquirir-la per un preu mínim.

Parlem de la bossa rígida shopper amb nansa doble que sembla de dissenyador pel seu bonic acabat i detalls. El més sorprenent és que El Corte Inglés el té a la venda per un preu de tan sols 19,99 euros. El model és meravellós no només pel seu disseny, també pel seu color negre i efecte pell de cocodril que combina i queda bé amb pràcticament tot el que tens al teu armari.

Ja sigui per a una festa sofisticada, per a l'oficina o per a una sortida informal, aquesta serà una alternativa ideal, ja que aquest tipus de bossa rígida s'ha convertit en molt més que un article funcional per portar articles d'ús diari. A més, es consideren un accessori essencial i, sovint, es combina amb la resta de l'abillament per aconseguir un look modern i estilós.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Bossa rígida coco de Sfera2
Bossa rígida coco de Sfera / El Corte Inglés

Augmenta el teu dipòsit d'estils amb aquesta encantadora i temptadora tendència que et farà sobresortir en qualsevol moment i lloc en el qual decideixis utilitzar-la. Si particularment vas caure rendida davant dels encants del que ofereix El Corte Inglés, pots sol·licitar-la de manera online a través de la pàgina web o comprar-la en alguna de les botigues físiques.

Per què és tan elemental una bossa shopper?

Si has arribat fins aquí és perquè no tens un shopper al teu armari. Aquest model és tot un clàssic i un accessori de moda que per a moltes és imprescindible en el dia a dia.

Bossa rígid coco de Sfera
Bossa rígid coco de Sfera / El Corte Inglés

Particularment la bossa shopper és una bossa gran que deriva de la paraula shopping en anglès, que vol dir; anar-se'n de compres. Un element de tall clàssic i estilitzat que marca tendència. El seu disseny es caracteritza per ser atractiu, elegant, bonic amb dues nanses grans i molt pràctiques. Generalment només té una butxaca, encara que alguns tenen petits compartiments a l'interior. És perfecte per anar de compres o treballar, doncs és tremendament còmode.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés