No hi ha dubtes que un dels complements més populars entre les que més saben de moda, és la bossa. S'ha convertit en l'amic inseparable, a més d'un company de viatge i custodi de les teves coses. Aquest accessori conté un tros de la teva vida i delata, en certa forma, els teus gustos i estil de vida.

És a dir, la bossa és un dels complements més importants que diuen molt de la imatge que la dona intenta comunicar a través de la seva manera de vestir. Tanmateix, s'ha convertit en un element pràctic que més que parlar de la personalitat de qui el porta parla del mode de vida de la seva propietària.

En l'actualitat, les firmes es moda s'han encarregat de crear-los en milions de formes, mides i colors, això per tal de brindar-li totes les apassionades de l'estil l'oportunitat de projectar la seva personalitat i forma de vida a través d'ell.

Encara que entre tanta varietat pot resultar difícil elegir entre algun d'ells, avui t'hem portat una alternativa que no pots passar per alt, tant pel seu preu com pel seu bonic i delicat disseny que et permetrà triomfar sempre que el portis. Es tracta de la bossa de mà de Parfois.

Bossa de mà amb tancament de botó en fúcsia de Parfois1
Bossa de mà amb tancament de botó en fúcsia de Parfois / El Corte Inglés

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Característiques de la bossa de Parfois

La firma va treure a la llum una bossa que ha donat molt de què parlar per la seva bonica forma, color i preu. Aquest element és únic perquè té un peculiar disseny que consta d'una gran corba còncava en la base, detall que la fa molt original i sofisticada. També es pot destacar que és de mà i té un tancament mitjançant botó.

D'altra banda, el color d'aquest model és fúcsia, per la qual cosa cridar l'atenció serà el seu propòsit principal. El millor de tot és que és una bossa que amb només 15,99 euros pots agregar a la teva col·lecció i als teus looks, per sempre sobresortir de la millor manera possible.

Si vols estar a la moda o si vols fer un regal especial aquest nadal, no dubtis a tenir en compte aquesta fabulosa bossa que totes estan desitjant. Pots aconseguir-la en la pàgina web d'El Corte Inglés.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés