Amb la tornada a l’escola i a la rutina habitual, és època de treure la pols als tapers que havien quedat guardats a l’armari tot l’estiu per tornar-los a omplir amb el menú de la setmana. Llàstima però, que sempre hi ha algun dia que arribes tard a casa i no tens temps o ganes de posar-te a cuinar. Què pots fer llavors? Comprar-te el menjar de qualitat i a bon preu, preparat al moment al supermercat que et queda més a prop de l’oficina.  

Bonpreu i Esclat ofereix producte de qualitat fet al moment

Per això, per donar sortida a tots aquells que no els agrada cuinar, no tenen temps o perquè volen gaudir d’un producte bo, de qualitat i cuinat al moment, poden optar per anar al supermercat Bonpreu i Esclat a comprar peix cuinat al moment i davant els teus ulls. Una novetat que incorpora la companyia per donar servei a totes aquelles persones que volen gaudir del producte directament del mar, al plat a taula!

Forn cocció   Bonpreu

Un taulell d’un dels supermercats Bonpreu i Esclat

La novetat del forn de cocció incorporada a la secció de peixateria del Bonpreu i Esclat es troba disponible a més de 100 establiments Bonpreu i Esclat. Una novetat que permet als clients endur-se la seva compra de peix i marisc, cuit al moment. Un servei ideal per optimitzar el temps i els diners en les teves compres.

Bonpreu i Esclat et cuinen el peix i el marisc per estalviar-te feina i de les olors que es desprenen a la cuina

Si vas amb presses, aquesta és l'ocasió ideal per aprofitar per fer la resta de la compra de la setmana, mentre et cuinen el peix. Una opció immillorable per no perdre temps mentre t’estan fent el dinar, sopar o taper que et menjaràs pròximament.

Peix i marisc

Un taulell ple de peix i marisc d’un dels supermercats Bonpreu i Esclat

Les recomanacions de la companyia

Bonpreu i Esclat proposen i suggereixen als seus clients un seguit de plats excel·lents dels quals saben que el paladar en gaudirà. Entre ells, se’n destaquen la orada amb gambes, el salmó que cuinen a un punt ideal torrat per sobre, el filet de gallineta, l’orada, el turbot i la gamba llagostinera.

Una alternativa que pots trobar al teu supermercat de confiança i que pots provar i degustar amb qui vulguis, aprofitant per no embrutar la cuina de casa ni per molestar els companys de pis o a la família amb les olors que sovint i molts cops ens tiren enrere a l’hora de cuinar el peix o el marisc en arribar a casa.