Encara que quan et parlem en aquest mitjà sobre els productes que ofereix El Corte Inglés a la seva secció del Club del Gurmet ho fem de vins, caves, embotits o plats preparats, has de saber que també podem trobar un gran assortiment de productes que tenen a veure amb els dolços. Sí, al Club del Gurmet també pensen en aquests paladars exigents del més llaminers. I el cert és que tenen opcions molt atractives i irresistibles a preus molt ajustats.

És el cas dels que en el moment d'escriure aquestes línies són els bombons més venuts a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Uns bombons inspirats a la coneguda i luxosa marca de moda Dolce & Gabbana. I és que la firma d'alta costura també té temps per dedicar-se als dolços.

En el Club del Gurmet també trobaràs dolços molt exclusius

Estem parlant dels Bombons de llimona Dolce Vita de la marca Baci que la firma ha llançat en un una edició limitada sota el marc de l'esmentada firma Dolce&Gabbana. Aquests bombons deliciosos venen en capses que contenen 10 peces. En total obtenim 150 grams. I cada una de les capses et costarà 7,50 euros.

Bombons de llimona Dolce & Gabbana Dolce Vita Edició Limitada de Baci2
Bombons de llimona Dolce&Gabbana Dolce Vita Edició Limitada de Baci / El Corte Inglés

Aquests bombons estan elaborats amb praliné xocolata blanc al seu exterior i estan farcits amb gianduja amb gust de llimona, que és una pasta de xocolata que conté almenys un 30% de pasta d'avellana, i amb una avellana sencera. Tot això resulta en un mos cruixent i deliciós que es desfà a la boca, realitzant una mescla única a la boca. No podràs deixar de repetir, ja que és d'aquests bombons que conviden sempre a menjar un altre.

Aquests bombons de Baci són una edició limitada basada en la marca Dolce&Gabbana

Aquests bombons, segons el fabricant, són una "nova harmonia de sabors i consistències per a un viatge cap a la tradició, la qualitat i l'excel·lència italiana firmat per Dolce&Gabbana". I tal com indica el productor, és una "experiència inèdita de plaer per assaborir".

Bombons de llimona Dolce & Gabbana Dolce Vita Edició Limitada de Baci
Bombons de llimona Dolce&Gabbana Dolce Vita Edició Limitada de Baci / El Corte Inglés

Com dèiem, aquests bombones de Baci són una edició limitada, amb la qual cosa no estaran a la venda eternament. Així que si vols provar-los, no hauries d'esperar massa a comprar la teva capsa.

Recorda: trobaràs aquests bombons Dolce Vita de l'edició limitada de Baci Dolce&Gabbana a la venda a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés en caixes|capses de 150 grams a un preu de 7,50 euros. No te'ls pots perdre.