Lidl també celebra el Black Friday. I ho fa per la porta gran, amb descomptes imbatibles que fan de la distribuïdora alemanya un dels millors llocs per aprofitar les ofertes d'aquesta data tan assenyalada al calendari.

Una de les ofertes top que es poden trobar aquests dies a Lidl és la que proposa per al patinet elèctric de Doc Green. Una promoció que deixa aquest mitjà de transport ecològic gairebé a meitat de preu. Sense cap dubte, és l'oportunitat perfecta per canviar el cotxe o la moto en els desplaçaments urbans per un mitjà sostenible com el patinet elèctric.

Lidl rebaixa el seu patinet elèctric estrella en gairebé un 50%

Però abans de parlar-te del preu t'explicarem les seves característiques. Aquest patinet elèctric compta amb una roda que munta un pneumàtic de doble paret i 8 polzades en la part davantera, i un altre pneumàtic de goma massissa de 8" en la part posterior.

Patinet elèctric de Doc Green1
Patinet elèctric de Doc Green / Lidl

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

D'altra banda, integra un forat de bloqueig a l'estrep. I també amb un cavallet lateral per donar-li suport correctament quan no l'utilitzis. A més, aquest patinet a la venda a Lidl també munta una superfície de suport antilliscant.

Gràcies a la seva estructura d'alumini, aquest patinet elèctric és molt resistent, però molt lleuger. Pesa 7,9 quilos. I suporta fins a 100 quilos de pes. Mentre que podràs transportar-lo fàcilment gràcies al seu sistema de plegat en dos passos.

Qualitat, lleugeresa i respecte al medi ambient

Així mateix, aquest patinet elèctric de Doc Green rebaixat a Lidl disposa de reflectors laterals grocs que augmenten la seguretat en la circulació. I compta amb dos sistemes de frenada que accentuen aquesta seguretat. Concretament, amb un fre de fricció mecànic posterior i un fre elèctric posterior. I com no podia ser de cap altra manera, també compta amb un sistema d'il·luminació, amb una llum blanca davantera i una vermella en la part posterior.

Patinet elèctric de Doc Green
Patinet elèctric de Doc Green / Lidl

En les seves especificacions tècniques, aquest patinet elèctric s'alimenta d'una bateria d'ions de liti de 5Ah i 36 V. Gràcies a això obté una autonomia d'uns 13 km, que podràs recórrer a una velocitat màxima de 23 km/h. Podràs carregar la bateria entre 3 i 4 hores en una presa de corrent convencional.

Una sèrie de bondats que tenen un preu habitual de 449 euros. Tanmateix, aquests dies pots comprar aquest patinet de Doc Green a Lidl des de 279,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl