Per fi. Sembla que les baixes temperatures ja estan aquí. Han tardat, però el fred ja fa acte de presència en molts punts de la geografia. I encara que l'estiu i l'entretemps encara deixa anar algunes espurnes, les temperatures són cada vegada més baixes.

Una meteorologia que fa que sigui un bon moment de fer el canvi d'armari. És a dir, de guardar les peces lleugeres com a samarretes i pantalons curts, i de treure els modelets més calents i adequats per a la temporada que ve per davant: abrics, pantalons llargs, jaquetes, caçadores, jerseis, mantes, nòrdics...

Però no tot consisteix a treure la roba que tenies guardada. També convé renovar algunes peces, ja sigui perquè estan deteriorades o perquè no són tendència en l'actualitat. I si estàs pensant a completar la teva col·lecció de roba amb alguna nova peça, és molt possible que la que ocupa les següents línies t'interessi.

El Corte Inglés té el millor remei per suportar les baixes temperatures

Es tracta d'un plumífer de dona llarg que pots trobar a la venda en El Corte Inglés. Un complement que et serà de molta utilitat en qualsevol ocasió en què el fred faci més acte de presència.

Plumífer de dona llarg dos butxaca
Plumífer de dona llarg / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Aquest plumífer de dona llarg és ideal per portar al treball, per passejar mentre fas les teves compres nadalenques o simplement per anar a prendre un cafè amb llet calenta amb les teves persones properes.

Per fabricar aquest plumífer s'ha utilitzat polièster reciclat al 100%. I el resultat és una peça tova, confortable, còmoda i eficient contra el fred. No deixis que les baixes temperatures et limitin en les teves activitats diàries.

Disponible en tres colors per menys de 70 euros

Un plumífer que trobaràs al catàleg d'El Corte Ingles en talles que van des de la 36 fins a la 44, amb la qual cosa serà difícil que no en trobis una que s'ajusti a les teves mesures. I està disponible en tres colors. A saber: negre, cru o gris. A més, compta amb dues pràctiques butxaques perquè mantinguis les teves mans calentes o per guardar diferents objectes.

Plumífer de dona llarg dos bolsillo1

Plumífer de dona llarg / El Corte Inglés

I quant al seu preu, no et costaran tant diners com el que solen reclamar marques d'alta costura per peces similars. Pot ser teu per 69,99 euros, tant a les botigues físiques d'El Corte Inglés com en la seva pàgina web. Podràs comprovar la seva disponibilitat en els diferents centres abans de realitzar la compra.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés