El Divendres Negre acaba d'arribar a El Corte Inglés amb tota mena d'ofertes perquè puguis comprar tecnologia al millor preu. Per això porta a la venda en rebaixes la TV Neo QLED Samsung, que promet portar-te a un altre nivell quant a gràfica i colors.

Es tracta d'una TV Neo QLED 138 cm (55) Samsung amb tecnologia Quàntum Matrix Technology 4K. Aquest Samsung QN95B compta amb tecnologia FALD d'última generació en miniLED. Es pot destacar que a més ve amb un processador Neural 4K amb imatge millorada gràcies a la Intel·ligència Artificial i a 20 xarxes neuronals i una capacitat de lliurament de brillantor Quàntum HDR el 2000 amb fins a 2.000 nits. Per la seva part, l'apartat sonor el completa un sistema de 70W amb Dolby Atmos multidimensional amb altaveus superiors, centrals i inferiors.

Així mateix, té una llum i contrast perfectes per mostrar fins a l'últim detall amb els miniLED, reproduint més de 1.000 milions de colors. Et brinda una imatge millorada a qualitat 4K gràcies a l'anàlisi de la Intel·ligència Artificial; això, sense importar la resolució original, contrast més profund i colors més vius gràcies a l'HDR10+, mostrant fins a l'últim detall.

TV Neo QLED Samsung1
TV Neo QLED Samsung / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Aquesta TV ben plantada tot per la tecnologia OLED

D'altra banda, el so multidimensional creat per altaveus superiors, centrals i inferiors, omplirà el teu saló com mai abans. Amb ell, jugar a 120Hz en 4K et farà sentir cada moviment d'una manera fluida, sense importar la velocitat del joc.

També compta amb la tecnologia Motion Xcelerator Turbo per a jocs que et dona la possibilitat de taxes de refresc variables entre 60 i 120 Hz reduint així possibles problemes de tearing en mostrar els fotogrames en pantalla.

Sens dubte, aquest televisor que ven El Corte Inglés és un veritable tresor, per la qual cosa no hauries de deixar escapar l'oportunitat. Si t'interessa aquest producte, el pots aconseguir en la pàgina web de la firma o apropant-te a la botiga física. El millor és el seu preu ja que hauràs de pagar per ell 1.099 euros, un preu bastant prudent sabent el tipus de televisor que és.

La tecnologia OLED consisteix a utilitzar un panell OLED juntament amb una làmina de Quàntum Dots. És a dir, es combina una pantalla OLED amb Quàntum Dots, el que proporcionarà un negre pur alhora que una brillantor i volum de color increïble.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés