Tous i el seu osset com a emblema s'han convertit en una icona de la moda. I no només en complements com arracades, collarets o braçalets. Al seu catàleg també tenen opcions relacionades amb bosses. I aquests dies, amb motiu del Black Friday, en pots trobar una de les més exclusives de la marca a un preu rebaixat.

Es tracta de la bossa bandolera petita de la col·lecció Empire Fur de Tous que ha encantat a les més fashion. Una bossa elegant, glamurosa, de qualitat i amb molt estil que no passarà desapercebut. És ideal per portar a un sopar especial així com a aquesta trobada amb amics i amigues de mitja tarda. I també per anar a l'oficina. Elevarà l'elegància de qualsevol look a la màxima potència.

El Corte Inglés rebaixa un 20% una de les bosses més exclusives de Tous

Aquesta bossa la trobaràs en El Corte Inglés. Ja saps que la cadena de grans magatzems ofereix productes de moltes marques. I una de tan icònica com Tous no podria faltar al seu catàleg.

Bossa bandolera de Tous
Bossa bandolera de Tous / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Aquesta bossa de Tous es caracteritza per les seves dimensions contingudes. Mesura 16,5 cm d'alt, 25 cm d'alt i 11,5 dm d'ample. I compta amb una nansa llarga que et permetrà portar-lo penjat de l'espatlla o com a bossa de mà. Tu elegeixes.

Quant al seu disseny, destaca un exterior de borreguet que el fa suau i diferent del vist fins ara. I també el tancament imantat de la solapa. Encara que el compartiment interior compta amb un tancament de seguretat amb cremallera que dificultarà que algú fiqui la mà per emportar-se el contingut. Disposa d'una butxaca exterior i dos interiors. Així podràs portar-ho tot molt ben organitzat.

Bossa bandolera de Tous
Bossa bandolera de Tous / El Corte Inglés

Aquesta bossa de Tous és una de les millors compres del moment

Aquesta bossa de Tous que trobaràs rebaixada en El Corte Inglés està confeccionada amb polièster en un 60%, Niló reciclat en un 38% i poliuretà en un 2% a l'exterior; i amb polièster al 100% al seu interior. Són materials resistents i d'alta qualitat. I tot això lluu en un elegant color negre, només interromput pel nom de la marca en blanc situat en la part frontal que queda per sota de la solapa.

I ara sí, t'expliquem el que tantes ganes tens de saber: el seu preu. Aquesta bossa de Tous té un preu habitual de 139 euros. Tanmateix, aquests dies el pots trobar en El Corte Inglés rebaixat pel Black Friday fins als 111,20 euros. Estem parlant d'un descompte del 20%. A més, si comprar dues unitats o més obtindràs un 10% de descompte extra. Sens dubte, la millor oportunitat per estrenar una de les bosses més exclusives de Tous el disseny de les quals no et deixarà indiferent ni passarà desapercebut.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés