Els bàsics atemporals són apostes segures de qualsevol armari que es preï. Doncs bé, si no has tingut la sort de rescatar l'americana de pell més en voga en els anys 90 de l'armari dels teus pares, Bershka te la porta ara perquè vagis conforme amb aquest revival dels 90.

Com ja sabràs, la marca filial d'Inditex mai no roman aliena a les tendències en moda. I és una de les encarregades en portar-nos peces que s'estenen com la pólvora pel continent americà. I això ho fa, sobretot, atenent el Street wear més internacional. Segell indiscutible de la línia de roba de Bershka, sempre porta aquest estil amb peces assequibles per a tots els públics.

L'americana apta per a tots els estils

I és que l'americana és una d'aquestes peces atemporals que mai no passen de moda. D'aquestes peces que serveixen per a una reunió de feina, però també per portar-la amb outfits informals tots els dies. Aquesta era la tendència de l'americana de pell en els 90, i ara torna a ser-ho.

Americana amb efecte pell de Bershka2

Americana amb efecte pell de Bershka / Bershka

L'americana color cafè i amb efecte pell de Bershka és perfecta per a qualsevol look d'entretemps. El seu estil oversize és ideal per lluir un estil despreocupat diàriament. A més, l'americana és d'un color cafè que lliga amb molts altres estils, ja sigui amb pantalons i faldilles de tall alt i estampat llis, o amb peces d'estampat animal o de pota de gall.

Americana amb efecte pell de Bershka

Americana amb efecte pell de Bershka / Bershka

El teixit de la temporada: l'efecte pell

A més, l'efecte pell que caracteritza l'americana també és un dels teixits que es presenten com a tendència aquesta temporada. Ja sigui amb estampats llisos o amb efecte animal print, aquest serà el teixit estrella d'aquest any.

Pel que respecta als materials de confecció, l'americana de la nova col·lecció de Bershka està fabricada amb polièster 100%.

Americana amb efecte pell de Bershka1

Americana amb efecte pell de Bershka / Bershka

Si vols adquirir-la, l'americana està a la venda en botigues físiques i al web de Bershka per 29,99 euros en talles que van des de la XS fins a la L. Ara per ara estan totes disponibles, però no és estrany que no tardin a esgotar-se, ja que la qualitat-preu ho val.