Deliplus, la marca d'higiene i bellesa de Mercadona, és sens dubte una de les marques pròpies del gegant valencià de supermercats més coneguda i de més èxit fins a la data, que sempre se les enginya per treure un producte innovador que arrasa en vendes.

Aquesta vegada, Mercadona ha apostat per un producte de cura per al cabell, que s'està convertint en l'últim èxit de vendes de la cadena de supermercats. Un producte nou amb una excel·lent relació qualitat-preu.

caire|tint cabell|pèl mercadona

La nova aposta de la marca es tracta de la Màscara per al cabell Reviva Deliplus Colorcor, que arriba en diferents variants de colors: negre, violí, ros mel, les cobri, xocolata, entre d'altres, a totes elles per menys de dos euros. Aquesta màscara de color exprés il·lumina i revitalitza el color del cabell, amb una fórmula enriquida amb Oli de Chia que aporta suavitat, nutrició i brillantor extrema.

El mètode d'ús és molt senzill, segons indica en les instruccions el producte s'aplica després del rentat i es deixa actuar entre tres i cinc minuts, depenent de la intensitat desitjada de cada un. Després s'aclareix amb abundant aigua.

El producte ja ha estat provat per múltiples influencers i youtubers de bellesa, que han comprat la màscara per provar-la a les seves cases i mostrar el resultat en directe per donar una ressenya real als seus seguidors, com és el cas de la youtubera @esbatt que va quedar realment contenta amb el resultat.

En el mateix vídeo de la youtubera, molts dels seus seguidors deixen les seves reaccions en els comentaris, on asseguren que porten utilitzant la màscara un temps: "És miraculosa aquesta màscara, que bé s'ha quedat el teu cabell", mentre un altre afegia que "Jo també la utilitzo però en el to vermell. És genial", comentaven els consumidors habituals d'aquest producte.

in dubte, la Màscara per al cabell Reviva Deliplus Colorcor és un imprescindible per als cabells tenyits que necessiten matisar el color del seu cabell, que si no es cuida es va perdent amb els rentats. Aquesta màscara és l'aliat perfecte per aconseguir el color desitjat cuidant alhora el nostre cabell.