A més de la comoditat i abric que pot generar-te l'armilla d'El Corte Inglés, està el seu gran disseny i disponibilitat de colors. Totes les seves característiques fan que aquest model es converteixi ràpidament en el favorit de totes.

L'armilla tipus Husky d'El Corte Inglés que més està agradant de la temporada es troba disponible en una gran varietat de talles i colors. Això sense cap dubte facilitarà la seva combinació en diferents outfit.

Respecte al seu disseny les principals característiques són el seu tancament davanter amb cremallera i les seves àmplies butxaques exteriors ubicades a la secció frontal. Quant a la varietat de colors i talles actualment es troba disponible en blau marí, camel, verd bru i groc. Així mateix, la peça es pot trobar en tots els seus colors amb talles que van des de la XS fins a XL.

Armilla tipus Husky de mujer1
Armilla tipus Husky de dona / El Corte Inglés

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Aquesta variant d'armilla Husky és embuatada amb detalls de botons en el coll i cremallera platejats, a més les costures emmarquen els típics rombes d'aquest tipus d'armilles. La seva estructura lateral és corva de tal manera que s'ajusta al cos de la dona, brindant un estil modern que s'adaptarà a qualsevol situació en la qual es porti.

L'estil s'apodera d'El Corte Inglés

No és pesat per això és confortable i brinda l'abric que necessites per a la temporada on comença a baixar la temperatura. Tanmateix, el seu disseny és totalment versàtil així que podràs utilitzar-lo durant molt temps i el de color blau marí o verd bru pot convertir-se en el teu millor aliat.

Està fabricat totalment amb fibres de polièster, per això no ha de planxar-se o sotmetre a temperatures superiors a 110 °C. Els fabricants també recomanen el seu rentat a mà amb aigua que es trobi màxim a 30 °C, sense necessitat d'utilitzar blanquejadors o lleixius.

Armilla tipus Husky de mujer2
Armilla tipus Husky de dona / El Corte Inglés

La pots comprar directament al lloc web d'El Corte Inglés per 69,99 € i indiscutiblement n'has d'adquirir més d'un ja que tots els colors estan de meravella.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés