Aquestes són les càpsules de vitamina C 10% Antiox de Deliplus de Mercadona, un tractament avançat destinat a revitalitzar i millorar l'aparença de la pell. Aquest producte està dissenyat per oferir una dosi concentrada de vitamina C, coneguda per les seves potents propietats antioxidants i la seva capacitat per il·luminar el cutis.

És la presentació de 30 càpsules que triomfa a Mercadona

Cada capsa d'aquestes càpsules conté la quantitat adequada perquè puguis aplicar una càpsula al mes, cada una d'aquestes càpsules està segellada hermèticament per mantenir la frescor i efectivitat de l'ingredient actiu. Aquest format en càpsules és ideal per preservar l'estabilitat de la vitamina C, protegint-la de factors externs com la llum i l'aire que podrien degradar la seva efectivitat.

Cápsulas de Mercadona
Càpsules de Mercadona

La vitamina C, present al 10% en aquestes càpsules de Mercadona, és un antioxidant poderós que ajuda a combatre els radicals lliures, responsables de l'envelliment prematur de la pell. A més, aquesta vitamina és coneguda per la seva capacitat per estimular la producció de col·lagen, una proteïna essencial per mantenir la pell ferma i elàstica. L'ús regular d'aquestes càpsules pot resultar a una pell més lluminosa, amb un to més uniforme i una aparença general rejovenida.

La textura de la fórmula dins de les càpsules és lleugera i de ràpida absorció, el que permet una fàcil aplicació sense deixar residus grassos. Això les fa adequades per a tota mena de pell, incloent les més sensibles. La concentració del 10% és considerada òptima per proporcionar beneficis visibles sense causar irritació. Aquestes càpsules no només contenen vitamina C, sinó que també estan enriquides amb altres ingredients beneficiosos que potencien el seu efecte. Entre ells es troben la vitamina I, conegut per les seves propietats antioxidants i la seva capacitat per millorar la salut de la pell, i altres agents hidratants que ajuden a mantenir la pell suau i flexible.

Es converteixen en les més buscades a la secció de cura de la pell a Mercadona

L'ús de les càpsules és senzill: es recomana aplicar-ne una al dia, preferiblement al matí, sobre la pell neta i seca. El contingut de la càpsula s'ha de distribuir uniformement al rostre i el coll, evitant l'àrea dels ulls. Gràcies al seu format individual, cada càpsula conté la dosi perfecta per a una aplicació, garantint que la pell rep la quantitat adequada de vitamina C en cada ús.

A més dels seus beneficis antioxidants, les càpsules de vitamina C 10% Antiox de Deliplus també poden ajudar a reduir l'aparença de taques fosques i millorar la lluminositat general de la pell. Això les converteix en una excel·lent opció per als qui busquen un tractament eficaç contra els signes d'envelliment i desitgen una pell més radiant i uniforme. Cada una d'aquestes capses té un contingut de 30 càpsules amb un preu de 7 euros a Mercadona, que s'adapta a diferents pressupostos.