Aquesta sangria Prèmium que té en venda El Corte Inglés és la més venuda de la botiga, ja que en aquests moments no n'hi ha cap que se li apropi gens ni mica en sabor, qualitat i preu, per la qual cosa podríem dir que és la reina inequívoca de les sangries en aquests moments dins del supermercat espanyol.

Estem parlant d'un producte que és de la marca Caparró Boig, i que ja ha creat una reputació a tot Espanya, no només amb aquesta sangria, sinó també amb altres productes.

Ha tingut diversos reconeixements importants com a sangria de qualitat a diverses parts del món, però malgrat això el seu preu és només 13,40 euros, un preu que s'adapta perfectament a cadascun de nosaltres.

Aquesta sangria Premium de Caparró Boig és potser la millor opció en aquest tipus de begudes ara mateix en El Corte Inglés

Ha estat elaborada de forma artesanal amb una cura sense precedents a qualsevol beguda del seu tipus. Ha estat preparada amb vi negre de garnatxa, la qual ha estat criada en fudre francès. A més, també ha estat preparat amb altres ingredients com a most de raïm, suc natural de cítrics mediterranis i d'altres més.

Sagnia|Sangria d'El Corte Inglés
Sangria d'El Corte Inglés

Tot això li dona el característic sabor que té, encara que no només això, sinó que també li dona el seu aspecte. El color d'aquesta sangria és d'un color vermell robí amb certs reflexos violacis que fan que cridi molt més l'atenció.

La seva ampolla també és bastant elegant i amb un aspecte que fa veure la qualitat que posseeix, a més que té una quantitat de 750 ml. El seu grau alcohòlic no és gaire, per la qual cosa es pot prendre per qualsevol tipus de persona sense cap tipus de tensions o preocupacions.

És ideal per acompanyar plats com paelles, mariscos, taules de formatges i carns blanques, ja que potencia enormement el sabor d'aquests. No esperis més, ja que podràs aconseguir aquesta sangria directament a la botiga online d'El Corte Inglés, específicament en la seva secció Gourmet.