Ikea té una regadora amb què triomfaràs d'ara endavant i que es converteix en una excel·lent opció per regar les teves plantes favorites amb molt estil. És una regadora que compta amb disseny allargat, de bona capacitat i acabat metal·litzat que la fa encantadora.

Una regadora d'Ikea que no es rovella

Aquesta és la regadora amb què Ikea aconsegueix donar-li un toc diferent a la teva taula i a més és duradora i resistent. S'ha convertit en la sensació ara mateix i té capacitat de 2,5 litres, per la qual cosa resulta a més et permet emmagatzemar una bona quantitat d'aigua i regar totes les teves mates en un mateix ompliment.

Una regadora que s'ha fabricat en acer galvanitzat, per la qual cosa la durabilitat està més que garantida, no es rovella i et permet emmagatzemar aigua per molt temps sense preocupar-te perquè es faci malbé. Aquesta regadora et permet a més guardar i tenir sempre a mà aigua, sent una solució nutritiva per a les plantes.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Akerbar
Akerbar

Amb una nansa que facilita el seu agafament, de disseny pla i que s'acobla a la mà amb molta facilitat, comptant amb un mànec estret per a millor agafament i fent d'aquesta una gerra que és útil i llueix molt bé.

Compta amb una bona obertura en la part superior, que et permet servir l'aigua ràpidament i a més tenir un fàcil ompliment. Aquest disseny a més compta amb un broquet allargat i fi que li agrega elegància i molt estil, amb detall fi que la fa lluir com a botiga de luxe i permet que la sortida de l'aigua sigui millor.

Inclou un detall decoratiu en lletres XL que mostra la quantitat d'aigua que pot emmagatzemar el producte, agregant-li un millor efecte i fent que aquesta gerra ressalti de la resta amb més facilitat.

Té una altura de 24 cm i és una gerra d'Ikea que trobes amb el nom d'ÅKERBÄR, trobant-la disponible des de ja per un preu de 5,99 euros. Una gerra que compta amb una puntuació de 5 estrelles ara mateix i s'ha convertit en la favorita de la cadena.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a IKEA