La faldilla pantaló és una peça que veiem per tot arreu a l'estiu. La seva practicitat la converteix en una peça ideal, a més d'adaptar-se tant a looks de diari com a estilismes de nit depenent del model. Si vols incorporar aquesta peça en el teu fons d'armari Pull&Bear la tens a la venda i promet enamorar totes.

Tal com el seu nom ho indica, es tracta d'una faldilla que en realitat compta amb la protecció d'uns pantalons per la part de baix, i que manté el seu disseny original. A simple vista lluu com una faldilla, però en realitat és la combinació d'uns pantalons + faldilla. Encara que no és la primera vegada que veiem aquest tipus de dissenys triomfar en el street style, ve amb cremallera i ajustament de tires a la cintura. A més ve en un color marró que combina amb qualsevol peça.

Una faldilla que serà tendència aquest any i és molt còmode de portar

Aquesta faldilla s'ha convertit ràpidament en la sensació de les faldilles perquè no s'assembla a cap altra, i a més està disponible en aquest color marró que combina amb tot, cal ressaltar que es tracta d'una faldilla confeccionada en teixit de liocel, un teixit clàssic per a aquest tipus de peces i que aporta al disseny una textura marcada i al mateix temps delicada perquè puguis portar-la amb molt estil i generar els millors contrastos.

Faldilla pantaló pareo2
Faldilla pantaló pareo / Pull&Bear

El seu disseny és recte i és tan versàtil que pots portar-la al maluc o la cintura segons sigui el teu estil, i robaràs totes les mirades de la mateixa manera. sent d'aquestes faldilles que combinen amb un munt de calçats i qualsevol peça superior.

Si hi ha una peça versàtil, aquesta és la faldilla. Amb mitges i botes altes pots adaptar-la a l'hivern, i amb unes sandàlies et resol l'outfit a l'estiu. Ja la primavera està aquí, pel que aquesta faldilla prendrà força en tots els look i tu|teu has de tenir si o si.

Aquesta faldilla et permet llibertat de moviments sense mostrar molt

Si vols aconseguir aquesta faldilla pantaló el que has de fer és visitar la pàgina web de Pull&Bear o apropar-te a la botiga|tenda física de l'integrant d'Inditex, la disponibilitat de talles van de l'XS a l'XL, o sigui que hi ha per a tota mena de figures. El seu preu a pagar és de 22,99 euros una quantitat assequible.

Faldilla pantaló pareo|apariament
Faldilla pantaló pareo / Pull&Bear

Sense cap dubte aquesta peça és versàtil i còmoda, una faldilla pantaló pot vestir-se amb bruses, tops lleugers, blazers i jaquetes de cuir. Artistes i amants de la moda han fet d'aquesta peça la seva millor aliada i les raons són variades. No per res se'l considera com una tendència per a la primavera 2024.

Una de les particularitats de les faldilles pantaló és la comoditat i seguretat que et donen en moure't, ja que et brinden la possibilitat de portar-les curtes, però si et mous no tens perill d'ensenyar res. Per això la faldilla pantaló de Pull&Bear és perfecta per a aquestes ocasions en què vols vestir bé i anar elegant però sense perdre la comoditat que t'ofereix aquesta peça. Pots vestir amb elegància i estil sense el perill de perdre tot el glamur en ajupir-te.