Quan arriba Pasqua, és habitual consumir la típica mona. Un pastís que compta amb tantes receptes com cases existeixen al món, però en el que predomina un element essencial: l'ou de Pasqua.

En ocasions, aquest pot ser un ou dur. Encara que els més llaminers el prefereixen de xocolata. De fet, el que es regala als més petits sol ser d'aquest deliciós ingredient. I si estàs pensant a regalar un ou original i amb glamur, has de saber que al catàleg del Club del Gurmet d'El Corte Inglés en trobaràs un d'irresistible.

En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs un ou de Pasqua molt especial

Es tracta de l'ou d'alumini cristal·litzat de la marca Galler, una empresa establerta i Bèlgica, que conté al seu interior fins a 15 ous de xocolata, cada cual més irresistible. A més, una vegada consumits els ous del seu interior, podràs utilitzar l'ou d'alumini a tall de decoració, ja que està vitrificat i produeix un efecte mirall. Hi ha diversos dissenys diferents.

Ou en alumini cristal·litzat Galler amb 15 mini ous de xocolata

Ou en alumini cristal·litzat Galler amb 15 mini ous de xocolata / El Corte Inglés

Però anem al que interessa, que és el que aquest ou a la venda en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés té al seu interior. Com dèiem, conté 15 ous de xocolata. Aquests estan elaborats amb ingredients naturals, amb cacau pur, són baixos en sucres i no contenen greixos hidrogenats. A més, manquen de conservants o colorants artificials afegits. En definitiva, l'ou de Pasqua perfecte per als paladars més exigents.

Cinc varietats diferents

Cada ou pesa 10,2 grams. I en total hi ha cinc varietats diferents. A saber:

  • 3 Noir Praliné: xocolata negra amarga amb praliné.
  • 3 Lait Praliné: xocolata amb llet amb praliné.
  • 3 Lait Croquant: xocolata amb llet praliné cruixent.
  • 3 Blanc Praliné: xocolata blanca amb praliné.
  • 3 Blanc Croquant: xocolata blanca amb praliné cruixent.

Ou en alumini cristal·litzat Galler amb 15 mini ous de chocolate1

Ou en alumini cristal·litzat Galler amb 15 mini ous de xocolata / El Corte Inglés

Quant als seus ingredients, aquests ous de xocolata de Galler estan elaborats amb sucre, llet sencera en pols, avellanes, mantega de cacau, pasta de cacau, vegetals, sèrum lacti en pols, llet, cereals cruixents (farina d'arròs ), sucre, sal, agent de càrrega polidextrosa, cacau en pols, lecitina de soja, dextrina, inulina, aroma natural de vainilla.

I quant al seu preu, aquest ou de Pasqua amb 15 ous de xocolata al seu interior té un preu d'11,90 euros. I ja està arrasant a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés, amb el que és millor que no tardis i aconseguir-ne un si no vols quedar-te sense provar-los o regalar-los a algun ésser estimat.