Si t'agrada provar els millors productes culinaris del món, sabràs que un dels que no et pots perdre és el caviar. Però no és barat, el que sol tirar per enrere fins i tot als paladars més exigents.

No obstant això, si estàs buscant un bon caviar que, a més de deliciós, no et deixi la butxaca buida, en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés en trobaràs un que surt a menys d'1 euro el gram. Es tracta del caviar Imperial Baeri de la marca Tanit. Un caviar que ve en envasos de 50 grams i del qual cada unitat et costarà 49,90 euros. Un preu que fa que el caviar ja no sigui un producte exclusiu de la 'jet set' i que ha aconseguit que aquest caviar sigui el més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

Caviar Imperial Baeri Tanit1

Caviar Imperial Baeri Tanit / El Corte Inglés

Aquest caviar a la venda en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés costa menys d'1 euro el gram

Aquest caviar té origen al llac Baikal, a Rússia. I s'obté de l'Esturió Siberià, conegut a la zona com Acipenser Baeri. Ve presentat en freses de 2,5 mm i té tons que van del gris al marró clar. El color dependrà del peix de què van ser obtingudes les freses.

Aquest caviar a la venda en el Club del Gurmet està tractat sota aqüicultura, i això fa que sigui molt delicat. I l'ideal és que el prenguis a una temperatura entre 10 i 12°C . Així podràs experimentar millor les aromes, el sabor i la textura.

Caviar Imperial Baeri de la marca Tanit

Caviar Imperial Baeri Tanit / El Corte Inglés

Recomanacions del productor

El productor d'aquest caviar disponible a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés recomana mantenir-lo a la llauna per no manipular-lo en excés, ja que això pot fer que perdi algunes de les seves propietats gustatives i aromàtiques. I per si no ho sabies, has d'evitar posar-lo en recipients metàl·lics.

Per degustar-lo en les millors condicions, el venedor recomana menjar-lo amb ous de guatlla o unes rodanxes de patata cuita. Encara que serà deliciós amb una làmina de salmó amb formatge crema de topping, amb pasta o simplement gaudir-ne sense acompanyants. I acompanyar-lo d'un bon xampany, un vi blanc sec o un vodka ben fred.

En tot cas, abans de consumir aquest caviar Imperial Baeri de la marca Tanit l'has de mantenir a temperatures d'entre -3 i 3ºC. I una vegada obert no has de tardar més d'entre tres i quatre dies a acabar-lo.