Massimo Dutti trenca tendències amb aquest abric que és pura elegància i delicadesa. De tall folgat, amb estil relaxat i detalls daurats que li aporten tota l'exclusivitat, és un d'aquests abrics que va bé a tots els armaris.

L'abric de Massimo Dutti és pur estil

Massimo Dutti té la peça ideal per a l'hivern i voldràs portar-lo a tot arreu. El primer que hem de destacar és que és un abric amb tall ampli, per la qual cosa s'adapta a totes les figures amb molta facilitat.

Compta a més amb costures lleugerament caigudes a les espatlles, creant un efecte relaxat a la figura i sense perdre l'estil. Les mànigues són amples, amb plecs delicats i tall recte que cauen amb naturalitat als canells.

El seu estil es manté recte, amb tall ampli que va amb totes les figures. Té un acabat llis i teixit càlid gràcies que està confeccionat en llana, la qual cosa el converteix en un abric delicat i del més exclusiu.

Abric de Massimo Dutti
Abric de Massimo Dutti

El coll li aporta tot l'estil, amb acabat llis i arrodonit, a més de venir acompanyat d'obertura a bec en la part davantera per caure amb naturalitat sobre el bust. És un abric que alhora compta amb dues butxaques XL en la part davantera, amb costures marcades i molta delicadesa per combinar amb els millors estils.

En la part posterior conserva l'estil recte i llis, amb sota recte que ho fa lluir elegant tot el temps.

Els detalls de botons daurats tipus joia a les espatlles li agreguen el toc més especial, així que pots portar-lo amb pantalons elegants i tots els estils. El color disponible per a aquest abric de Massimo Dutti és el blau marí.

Si parlem de les talles, t'esmentem que està disponible en S, M i L. És un dels dissenys més exclusius de Massimo Dutti i el preu pel qual pots tenir-lo és de 149 euros.