Si vols aprofitar les rebaixes de gener més val que t'afanyis. Perquè moltes de les peces més desitjades ja estan volant del catàlegs de les firmes més conegudes. Per exemple Sfera. La marca de moda low-cost és una de les firmes que més agressiva està sent en aquestes rebaixes i això es tradueix que moltes de les seves propostes ja comencen a esgotar-se.

Una de les opcions que està arrasant és l'abric jaquard amb estampat de flors. Un abric que llueix un dibuix d'allò més alegre i que conté més flors que qualsevol peça que hagi estat al catàleg de Sfera en anys.

Abrigo jaquard flores1
Abric jaquard flors / Sfera

Sfera rebaixa un dels seus abrics més alegres

Aquest abric jaquard de Sfera està elaborat amb materials d'alta qualitat que li confereixen alta comoditat, molt confort i una alta resistència al pas del temps, a les rascades i a les taques.

Una peça molt acolorida ideal per a qualsevol sopar informal però també per portar diàriament a l'oficina. El seu coll de solapa li aporta el punt d'elegància necessari per ser una peça apta per a tota mena d'ocasions.

Abrigo jaquard flores
Abric jaquard flors / Sfera

Aquest abric de Sfera compta amb un tancament amb dos botons. Venen en color negre per crear un contrast molt atractiu. I també integra dues butxaques frontals molt pràctiques per portar objectes personals com el telèfon mòbil o les claus, o simplement per protegir les teves mans del fred. Aquestes butxaques també compten amb solapa, la qual cosa li aporta un toc clàssic que ens ha encantat.

Sfera rebaixa aquest abric amb estampat de flors per sota dels 40 euros

Aquest abric jaquard amb estampat de flors de Sfera va ser llançat en talles S, M i L. Encara que t'advertim que algunes d'elles ja comencen a esgotar-se o a tenir unitats limitades. I no és estrany amb la rebaixa que aplica Sfera aquests dies.

Perquè el preu habitual d'aquest abric és de 59,99 euros. No obstant això, actualment pot ser teu per només 39,99 euros. I podràs comprar-lo tant a través de la pàgina web de Sfera com a les seves botigues físiques.