No està rebaixada, però no ho necessita per ser una de les peces més venudes de Sfera. Et presentem la mini faldilla que ens ha provocat un amor a primera vista i que moltes estan desitjant afegir a la seva col·lecció.

Encara que el fred que afecta a bona part del territori actualment, pot ser que una mini faldilla no sigui la millor peça per afegir aquests dies a les opcions que tenim al nostre armari. No obstant això, sempre pots combinar-la amb uns leotards o mitges pantalons i unes botes altes que et protegeixin del fred, o reservar-la per portar-la a col·lació en els mesos de primavera i estiu. Al cap i a la fi, el temps passa que vola i no te n'adonaràs quan la calor estigui de tornada.

Faldilla|Falda mini amb tachuelas1
Faldilla mini amb tatxes / Sfera

Aquesta és una de les faldilles més desitjades i elegants de Sfera

Es tracta de la faldilla mini amb aplic de tatxes que trobaràs a la venda a Sfera. Una peça elegant i exclusiva que combinarà a la perfecció amb qualsevol look. Quedarà genial amb un abric o una caçadora, una brusa o una camisa, i amb gairebé qualsevol calçat que se t'ocorri. És una faldilla molt elegant, però també molt versàtil.

Aquesta faldilla de Sfera està fabricada amb materials d'alta qualitat. Lluu en un elegant color blanc que podràs combinar amb gairebé qualsevol tonalitat. I es completa amb unes tatxes en color daurat que augmenten el seu glamur.

Faldilla|Falda mini amb tatxes
Faldilla mini amb tatxes / Sfera

Una faldilla de tall recte que presenta formes simètriques, i que està disponible en talles S, M i L. Almenys de moment. No podem assegurar-te que no comenci a esgotar-se gaire aviat. I tot això pot ser teu a Sfera per un preu de només 35,99 euros. Com dèiem, no està en rebaixes, però no ho necessita per ser una de les peces més venudes gràcies a la seva elegància, el seu atractiu, la seva qualitat i la seva versatilitat.