Un abric que podries trobar a qualsevol boutique de luxe i que Sfera té a un preu que no podràs deixar de mirar. És una jaqueta de tall ampli, amb estructura i de teixit en contrast per crear el millor dels efectes i conservar l'estil.

Sfera ha conquerit totes les mirades a l'hivern amb aquesta jaqueta de mida gran, amb coll de solapa gran i detalls en borreguet que li aporten tota la calidesa i l'estil que busques. El coll està fet en borreguet de color beix, el qual ressalta a simple vista amb el fons de teixit llis i marró de la resta de la peça.

Amb costures marcades que aporten estructura i un disseny lleugerament caigut per adaptar-se a totes les figures amb el millor dels èxits. Les seves mànigues són llargues i rectes, amb caiguda natural i mantenint un estil únic que et permet portar-lo de diari o de nit amb la mateixa elegància.

Jaqueta de doble faz2
Jaqueta de doble faç / Sfera

Del millor de la temporada a Sfera

El seu disseny ampli i recte s'estén per sota dels malucs, amb un baix recte i que també ve acompanyat d'acabat de borreguet per crear el millor dels contrastos. El principal detall d'aquest abric són les línies verticals i horitzontals, de costures que aporten estructura i que també compten amb vora de borreguet per a un millor estil.

La seva teixida doble faç li aporta estructura i aquest acabat llis en contrast que crea el millor efecte, a més de comptar amb punys de borreguet que acaben d'aportar tot el detall. És una jaqueta perfecta per anar de passeig, sortir a l'aire lliure i protegir-te del fred en general durant la temporada de temperatures baixes.

Jaqueta de doble faz1
Jaqueta de doble faç / Sfera

El color en el qual es troba disponible és natural i pots combinar-lo amb sabates d'hivern, botins, jerseis i molt més. El seu preu ara mateix es troba rebaixat, ja que en principi podries aconseguir aquest abric per 69,99 euros, però ara ho aconsegueixes a Sfera per 49,99 euros. Les talles que pots indagar són S, M i L.