Amazon i Alcampo ofereixen ara el complement que tothom necessita si vol gaudir dels luxes d'una Smart TV al millor preu. I és que amb un simple cable podreu enviar la pantalla del vostre mòbil, tauleta o ordinador a la televisió amb l'invent més revolucionari: Chromecast.

Amazon i Alcampo tenen l'invent per convertir la teva tele

Potser el nom no us sona, però el següent problema sí: tenir Netflix, HBO, Amazon Prime i Disney +, i només poder gaudir-ne en mida nana al mòbil, tauleta o portàtil. I tot això tenint una tele amb pantalla gran en la qual seria ideal veure les nostres sèries i pelis favorites, però en la qual només podem sintonitzar els canals de tota la vida en els quals només semblen emetre anuncis.

Chromecast / Wikimedia CommonsChromecast és un dispositiu que, endollat a la tele, permet emetre el contingut del mòbil o tauleta a la pantalla de la televisió / Wikimedia Commons

Però això s'ha acabat. I la solució no té per què ser gastar-se un pastiu en una Smart TV nova, ja que per menys de 40 euros, Alcampo i Amazon us permeten emetre tot el que passa a la pantalla del vostre mòbil a la pantalla de qualsevol tele.

Smart TV al millor preu amb Chromecast

Aquesta revolució es diu Chromecast i es pot comprar al web d'Amazon o a les botigues Alcampo per 39 i 38,90 euros, respectivament.

El model que comercialitzen es diu Chromecast 3 i és molt fàcil d'utilitzar. Només cal connectar el petit dispositiu al port HDMI de la televisió, descarregar l'aplicació Google Home i prémer un botó per poder fer-ho tot des del sofà i utilitzant el mòbil com a comandament.

Netflix UnsplashAmb el nou invent es poden veure sèries i pel·lícules de totes les plataformes a les pantalles de les televisions sense necessitat que sigui una Smart TV / Unsplash

I no serveix només per veure sèries o pel·lícules des de les plataformes de streaming més famoses, sinó que també permet emetre des de Spotify, Youtube o fins i tot projectar la galeria de fotos.

Pràcticament és comptar amb la pantalla de la tele com si fos la del nostre smartphone.

La revolució arriba a tots els nivells i el seu fàcil ús és apte per a tothom: la configuració es pot fer en qüestió de minuts i quan vulguem emetre alguna cosa només caldrà buscar el símbol quadrat amb tres línies que indica que es pot emetre a la pantalla de la televisió. I des del mòbil o tauleta podrem posar en pausa, parar, apujar el volum i rebobinar o avançar el contingut.

L'aparell a més és compatible amb xarxes WiFi i reprodueix en resolucions de fins a 1920 x 1080 píxels, a una velocitat de 60 Hz i amb so envoltant.