El pernil de gla es considera una delícia gastronòmica a tot el món per tres motius principals: la raça del porc del qual procedeix, l'alimentació i, per descomptat, les cures que rep aquest animal durant la seva vida i el tractament del pernil en el seu procés de curació. Si estàs a la recerca d'aquesta exquisitat, El Corte Inglés la té per a tu.
El porc ibèric és ben valorat al sector gastronòmic, ja que gràcies a ell es produeix el famós pernil de gla ibèric. Aquest animal té característiques genètiques que el diferencien de la resta de la mateixa espècie, la més destacada és que té la capacitat d'infiltrar greix al múscul.
Per a la producció del pernil de gla ibèric s'inclouen tots aquells porcs la mare del qual i pare són 100% ibèrics. Les cries d'aquest porc, i per tant els productes produïts a partir d'elles com el pernil, poden tenir diferents percentatges de puresa: 50%, 75% o 100%. En el cas del pernil de gla que ofereix El Corte Inglés, es tracta d'un que compta amb el 75% de puresa.
Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés
Pernil de gla d'El Corte Inglés
La botiga explica que el pernil de gla 75% ibèric que ells ofereixen és procedent de porcs de gla criats a les millors deveses en llibertat. La seva curació en assecadors i cellers és superior als 40 mesos. La tradició de la traça en pernils ibèrics s'ha transmès fins a la tercera generació de la família Sánchez Fisan.
Així mateix, assenyala que al pernil de gla ibèric trobem els sabors de la gla. El sabor característic és dolç i delicat en paladar, que ve ressaltat pels tocs frescos recordant l'herba de les deveses on els porcs de gla s'alimenten. El seu color és vermellós i el seu tall és un viat uniforme, on s'aprecia un equilibri en greix infiltrat que ofereix una sucositat exquisida en boca.
El Corte Inglés ofereix la peça d'aquesta delícia de 7,75 quilos per 295 euros, i suggereix servir-lo emplatat de forma ordenada i a una temperatura ambient d'aproximadament 20º centígrads. T'atreveixes a degustar-lo?