Aldi té l'alternativa ideal per menjar-te una hamburguesa sense gaire remordiment, a més de tenir un sabor únic. Aquestes són unes hamburgueses fàcils de preparar, de molt bona textura i que no necessiten gaire temps a la planxa per estar a punt.
No esperàvem aquests ingredients en una hamburguesa
Aldi s'uneix a la tendència del saludable amb unes hamburgueses que han estat elaborades amb una barreja de bacallà i espinacs. És per això que s'han denominat les hamburgueses verdes d'Aldi, ja que l'espinac li aporta tot el seu color i també totes les seves propietats.
Disponibles sota la marca "El Mercat" són de les més saludables que hem vist recentment, amb un sabor marcat pel bacallà i que va molt bé amb els paladars que es decanten sempre pels aliments de mar.
Tenen un molt bon gruix, pel que estem gairebé convençuts amb què n'hi haurà prou amb una porció per quedar més que satisfet. Venen en una presència congelada i condimentades, ja que l'únic que has de fer llavors és portar-les al paella o la planxa perquè en pocs minuts estiguin a punt de cocció.

Aquestes hamburgueses d'Aldi a més tenen un plus que hem trobat en molt poques hamburgueses d'aquest tipus, i és que és un producte que s'ha fabricat sense gluten i sense lactosa, sent així una opció fins i tot per a persones amb condicions especials quant a l'alimentació.
Cada una de les presències venen ben segellats per a més seguretat dels consumidors, el millor serà conservar-les congelades mentre arriba el dia de preparar-les. Aquestes presències venen en presentació de dues unitats.
El paquet complet té un pes de 160 grams, la qual cosa vol dir que cadascuna de les hamburgueses d'Aldi tenen un pes aproximat de 80 grams, una ració bastant generosa.
Si aquest és un producte que ha captat la teva atenció i vols intentar utilitzar-los per a la teva pròxima barbacoa o hamburgueses a casa, llavors has de saber que el preu del paquet de dues unitats es troba disponible per 1,59 euros, sent molt bona opció per compartir amb amics sense gastar un munt d'euros en un altre tipus de carns.