La Muntanya de Montjüic és un excel·lent mirador per contemplar la ciutat i està atapeït de llocs d'interès turístic en el barri que porta el mateix nom. Un lloc de contrastos on trobem alguns dels monuments més icònics de la ciutat de Barcelona, com l'Anell Olímpic de Montjüic, el Museu Nacional d'Art de Catalunya o el famós Poble Espanyol.

Llocs icònics a la ciutat de Barcelona

montgrande

Vistes des de Montjuïc

L'oferta gastronòmica tampoc no es queda enrere, i com estem segurs que el 2022 continuarà sent un any que comptarà els visitants d'aquesta zona de Barcelona per milers, hem volgut veure els restaurants més ben valorats a TripAdvisor per menjar a Montjuïc.

1 - Camarote de en Tomàs

Aquest és el restaurant més ben valorat de la zona de Montjuïc, un establiment en el qual el peix i el marisc són els protagonistes de la seva oferta de plats i racions. Un local petit però acollidor, on el producte fresc els està portant a ser un dels referents de la zona, i del qual llegim comentaris com aquest: "El producte és excel·lent, de primera qualitat. Honestament, mai no havia menjat unes escopinyes tan bones i a pocs restaurants d'Espanya, un marisc servit en el seu punt just, amb tot el seu sabor. Gamba vermella, escamarlà, anxoves, calamars, navalles, llagosta nacional de Galícia, una selecció del millor del dia acuradament seleccionat i exposat a tall de parada de mercat."

cabina

Camarote de en Tomàs

2 - Wine & Tapes del Duero

El segon restaurant més ben valorat ofereix una selecció de productes de la zona del Duero per degustar. Formatges, embotits, vins... tapes ideals per combinar amb el famós "pa amb tomàquet" català, que formen una sinergia molt aplaudida per molts: "Excel·lent servei i atenció, situat en un lloc fabulós, la meva esposa i jo gaudim de vins sofisticats i tapes típiques de Castella, a més d'una amena xerrada amb l'amo del lloc".

3 - Tapis Tapas

El tercer restaurant més ben valorat, situat en el Poble Espanyol, té la cuina catalana, espanyola i mediterrània com la seva principal basa per deixar satisfets els seus clients. Un clàssic lloc de tapes, en el qual podem trobar des de pebrots farcits fins a mandonguilles, seitons, pa amb tomàquet acompanyat d'embotits, calamars... fins i tot per als que ho prefereixin, paella. Unes tapes que enamoren a TripAdvisor: "Soc addicta a les tapes i les d'aquest lloc són increïblement bones les haurien de provar. Jo espero anar novament l'any que ve."

tapis

Tapis Tapes a Montjuïc

Tres restaurants diferents però perfectes tots per degustar molt bona gastronomia en un dels barris més visitats de la ciutat de Barcelona.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)