És cert que el fred és present en molts punts del territori. I segurament pensaràs que és aviat per començar a pensar en la primavera o l'estiu. No obstant això, el temps passa volant i sense adonar-nos-en els mesos calorosos tornaran a ser aquí. Una cosa en la qual moltes ja han pensat. Per això, el calçat que ocupa les següents línies ja s'ha començat a esgotar en algunes talles.

Estem parlant de les sabates mule de taló amb ornaments que Zara té a la venda. Un disseny fresc, elegant i ideal per quan comencin a pujar les temperatures. I que ja està arrasant entre les clientes de Zara.

Així és la sabata que actualment està arrasant a Zara

Aquesta sabata es caracteritza pel seu taló  desgastat i per comptar amb un taló alt. Aquest taló és de 10 cm d'altura, la qual cosa t'aportarà uns centímetres extra perquè et sentis més alta. A això se li sumen uns detalls metàl·lics que li aporten un atractiu disseny. I tot això es completa amb un acabat de punta rodona.

Sabata de taló mule1
Sabata de taló mule / Zara

Aquestes sabates de Zara, a més, garanteixen el màxim confort. Això és gràcies a la plantilla tècnica flexible d'escuma composta de làtex que integra i que està dissenyada per aconseguir una alta comoditat. Està firmada per AIRFIT®.

Màxima comoditat i disseny atractiu

Quant a la seva composició, aquestes sabates de Zara estan confeccionades amb pell cabruna en un 100% al tall i a la plantilla, pell ovina en un 100% al folre i cautxú en un100% a la sola. I estan disponibles en dos colors: groc o plata.

Sabata de taló mule
Sabata de taló mule / Zara

Unes sabates que van ser llançades en talles que van de la 36 a la 41, encara que ens consta que algunes de les talles ja han començat a esgotar-se. Hauràs de comprovar pel teu compte si queden unitats de la teva talla.

I quant al preu, podràs comprar aquestes sabates tant en la pàgina web de la marca d'Inditex com a les seves botigues físiques per 79,95 euros.