Aquesta armilla de Zara és plena d'estil i luxe, amb acabats delicats, màniga cisa i tall ampli perquè totes les figures lluin igual d'elegants i encantadores, és un encert per portar on vulguis.

Una armilla de Zara que roba totes les mirades

És la nova armilla de Zara que totes volen tenir perquè a més de no passar de moda, li agrega un toc elegant a totes les figures. Es tracta d'un disseny amb caiguda recta, tall ampli i efecte de cabell suau que recorda als dissenys de les marques més exclusives.

Aquesta armilla és de coll rodó i la seva màniga cisa et permet portar-lo amb comoditat, a més de poder combinar-lo amb camises màniga llarga i els outfits més exclusius que tinguis al cap. A la part davantera compta amb un tancament de filferros i aplicació en efecte pell que crea millor contrast i eleva els detalls.

Un disseny de bon llarg que s'estén per sota dels malucs, amb moviment lleuger i sota recte per mantenir l'estil elegant en tot moment. En la part posterior explica amb un disseny també recte i folgat, que manté l'elegància per on sigui que el miris.

Armilla de Zara
Armilla de Zara

L'efecte de pèl és llarg i amb caiguda natural, cobrint tota l'armilla i podent combinar-lo amb peces de cuir i pantalons elegants segons sigui el teu estil. Hem fet un cop d'ull a les últimes tendències i hem topat que, sens dubte, aquest és un encert de Zara per a una bona temporada de l'any.

Inclou folre en la part interna que aporta suavitat i delicadesa, a més de ser un disseny que està confeccionat completament en polièster, tant al folre com a l'exterior.

Hem indagat les talles i hem topat que a més de ser oversize, pots fer-te amb aquest model en diferents mesures, sent una armilla que aconsegueixes ara mateix des de la talla XS fins a la XL.

No podem assegurar la disponibilitat sempre perquè comença a ser un èxit i pot esgotar-se molt aviat, però el que sí que podem assegurar-te és que serà tot un èxit dins del teu armari i a més de ser molt elegant et proporcionarà màxima calidesa.

Armilla de Zara
Armilla de Zara

El color d'aquesta armilla és el beix i això ho fa més que combinable amb un munt d'estils. Quant al preu, també hem indagat i encara que no és la peça més econòmica de Zara, hem d'admetre que està per sota del preu que solen tenir aquestes armilles en altres cadenes.

Així que, si vols aconseguir aquest disseny de Zara, el preu que has de pagar per ell és de 59,95 euros.

Un plus que té aquesta armilla de Zara és que pertany a la línia sostenible de la cadena, així que a més estaràs aconseguint una peça confeccionada pensant en el medi ambient. Quant a les seves cures es recomana sempre que es netegi en sec i mai portar a la rentadora, ja que això pot danyar la textura del pèl.