A Zara ara mateix hi ha uns pantalons d'edició limitada que té un preu ideal perquè qualsevol l'aconsegueixi, i això no és broma, ja que han estat moltes les que no han aguantat gens ni mica en aconseguir aquests pantalons.

De fet, més d'una influencera ha parlat ja d'aquests pantalons, els quals tenen tot el possible per combinar molt bé amb tu, amb el teu cos i amb el teu estil, a part que es pot utilitzar amb una gran varietat d'oufits.

Aquest model té un preu de 39,95 euros i està en una molt bona selecció de talles, per la qual cosa val totalment la pena, però igual et comptarem una mica més sobre aquests pantalons.

Pantalons de Zara
Pantalons de Zara

L'estil d'aquests pantalons farà que quedis encantada en utilitzar-lo

Som davant d'uns pantalons de tir mitjà amb un disseny càrrec que fa que quedi perfecte per lluir davant de la vista de qualsevol. La seva cintura és elàstica i també té travetes, això per si volem utilitzar els pantalons amb un cinturó.

Està disponible en un color beix que farà que el vulguis tenir a la teva col·lecció, a més que gràcies a aquest color podràs combinar els pantalons amb moltes peces sense cap problema.

Pantalons de Zara
Pantalons de Zara

Té una cosa que ens ha encantat molt i que va de la mà amb uns bons pantalons càrrec i és que compta amb detalls de plecs tant en la seva part davantera com al seu genoll. Sembla mentida, però això li dona molta presència a uns pantalons càrrec d'aquest estil. A més, el seu baix és ajustable gràcies a cordons elàstics i stopper.

Tal com hem dit al principi, és uns pantalons d'edició limitada, raó pel que hi ha unitats comptades, així que t'hauries d'afanyar a fer-te amb aquests pantalons, el qual podràs comprar directament a través de la botiga online de Zara i a les talles XS-S i M-L.