Zara en té una caçadora d'efecte pell que és tendència ara mateix a totes les seves botigues, i això amb tota la raó del món, ja que és un model que es veu fantàstic i que té un preu ideal perquè qualsevol l'aconsegueixi sense que res li ho impedeixi.

"Realment és barata?" Això és una cosa que moltes es pregunten, i la resposta és que sí. Aquesta caçadora té un preu de 39,95 euros, pel que et pots fer la idea de l'econòmica que és en veure-la.

El cert és que quan la portis els qui et vegin no la distingiran d'una caçadora de luxe i d'una low cost. Vols saber molt més d'aquesta caçadora?

Caçadora de Zara
Caçadora de Zara

Aquesta caçadora de Zara és una que hauria de ser indispensable en tots els aspectes

La marca espanyola ha fet un bon treball amb aquesta caçadora, la qual té un estil molt semblant a aquestes que se solen veure a les pel·lícules clàssiques de Hollywood, a part que és bastant còmoda de portar.

Tanmateix, el que més crida l'atenció d'aquest model és el seu efecte pell, ja que és potser el més treballat d'aquesta caçadora, i això es deu que aquest model llueix tal com un de luxe. Sense cap dubte, Zara va posar cor en aquesta caçadora.

Caçadora de Zara
Caçadora de Zara

Té un cinturó amb sivella i un tancament frontal creuat, a part que hem de destacar el seu coll de solapa amb osca i les seves mànigues llargues. El seu color negre permet que es pugui utilitzar amb qualsevol peça sense cap problema, per la qual cosa donem per descomptat que és perfecta per a tota mena d'outfits.

Una cosa que ens encanta és que està des de la talla XS fins a la talla L, encara que té cura, ja que almenys de la talla L queden poques unitats, així que t'hauries d'esgotar a comprar-la, ja que és fàcil de fer-ho a través de la botiga online de Zara.