El Nadal ja s'apropa. En un mes ja estarem immersos en plenes festes nadalenques. I si en el teu cas tindràs convidats a casa en algun dels dies assenyalats, pot ser que sigui un bon moment per començar a plantejar-te quins plats i preparacions oferiràs al menú als teus comensals. Sobretot perquè tal com s'han disparat els preus de la vida, i sobretot del menjar, no està la cosa com per anar malgastant com la majoria hem fet en anys anteriors. Ara més que maiés vital estar amb l'ull posat en el que paguem al supermercat.

Un dels llocs on ens estalviarem molts mals de cap és Mercadona. La cadena de supermercats de Juan Roig ofereix cada any una sèrie de productes especials per a aquestes dates. Articles que destaquen per la seva alta qualitat i els seus preus continguts.

Mercadona té un nou aperitiu ideal per als menjars de les dates nadalenques

En el Nacional ja t'hem parlat de molts d'ells en altres ocasions. Però no ho hem fet d'un dels productes més rics i barats que es pot trobar al catàleg de l'empresa valenciana. Un producte amb què sorprendràs tots els teus convidats i que et costarà menys de 2 euros.

En realitat no és un plat, sinó una menja que et servirà per als aperitius. Es tracta del nou paté de bonítol que trobaràs a les lleixes de Mercadona i al catàleg de la seva pàgina web.

Paté de bonítol del nord d'Hacendado
Paté de bonítol del nord d'Hacendado / Mercadona

Cada pot de 120 grams et costarà 1,95 euros

Aquest paté conté bonítol del nord, però també pebrots i olives. Ve envasat sota la marca Hacendado, una de les marques blanques més reeixides de Mercadona. Però l'elabora la marca Gourmet Cazorla, una prestigiosa empresa establerta a Jaén.

En aquest paté descobriràs un sabor únic i espectacular, a més d'una textura molt agradable al paladar. És perfecte per acompanyar d'unes torrades com a aperitiu, en canapès, etc.

Però el millor, sens dubte, és el seu preu. Perquè aquest paté ve en flascons de 120 grams i cada un d'ells només et costarà 1,95 euros. Un preu que convida a comprar una terrina per provar-lo abans que el temps se't tiri a sobre. I com t'hem dit, el trobaràs a les botigues físiques o en la pàgina web de Mercadona.