Els editors dels diccionaris Vox han admès que "els toca els nassos" que existeixi un partit amb el mateix nom i han assegurat que preferirien que la seva marca no s'associés amb la política, segons van explicar fonts de l'editorial a Europa Press.

Per altra part, el director de Larousse editorial, Toni Vallès, ha explicat que el segell Vox, que forma part del grup, "continuarà editant diccionaris mentre la gent els compri", com passa des que es va publicar el primer exemplar en els anys quaranta del segle passat.

Així s'ha pronunciat Vallès després que la irrupció de Vox al Parlament andalús i ha subratllat que "nosaltres no som del món de la política, sinó del de l'educació, la cultura i l'ensenyament, una marca que té vincles emocionals amb diverses generacions espanyoles que han estudiat amb els nostres diccionaris, que estem en moltes llars, sense excepció, independentment del signe polític de cada família".

Vallès tampoc obvia l'entrada de Vox en la política espanyola, "la qual cosa ens ha comportat unes ganes enormes d'explicar què fem", a la vegada que tampoc rebutja que "els mitjans ens doneu visibilitat, perquè no sempre se'ns té en compte i, en canvi, fem coses interessants i molt útils".

L'editorial Vox, amb seu a Barcelona i integrada dins del Grup Anaya, està especialitzada en la creació de diccionaris monolingües y bilingües, entre ells de llatí, la llengua en què el seu nom significa 'veu'. Just la mateixa paraula que va escollir Santiago Abascal per anomenar el seu partit quan el va fundar l'any 2013.