Fa uns dies vam explicar com la Gallina Caponata, l'emblemàtic personatge de Barri Sèsam, va compartir la seva experiència amb la vacuna de la covid. La conclusió era ben clara: tot i que li feia "una mica de mal l'ala" després de la injecció, aquesta la mantindria sana a ella mateixa i a la resta de la gent. Així ho va declarar a través d'una piulada que formava part d'una campanya per a conscienciar els nens dels Estats Units de la importància de ser immunitzat contra el virus, ja que aquests acaben de ser inclosos en la campanya de vacunació.

Però, pel que sembla, aquest innocent missatge ha provocat un gran rebombori: I és que potser no ho heu sabut veure des d'un principi, però donar suport a la comunitat científica en la seva lluita contra la covid implica ser comunista.

 

gallina caponata comunista

 

Almenys això és el que ha defensat la senadora republicana i fidel seguidora de l'expresident Donald Trump Wendy Rogers a través del seu compte personal de Twitter: "la Gallina Caponata és comunista". No cal cap mena d'argumentació, com nosaltres diríem, clar i català. 

 

Tuit critica gallina caponata senadora republicana

 

Com era d'esperar, la xarxa no ha trigat a reaccionar. Diversos mems han sortit a la llum per tal que aquesta inversemblant situació no caigui en l'oblit. 

 

lideres comunistas gallina caponata

Mem compartit pel perfil de Twitter de Wild Geerters sobre la polèmica per la piulada de la Gallina Caponata

 

L'equip Caponata entra en campanya

Davant els atacs, la protagonista no ha volgut fer silenci. És més, ha fet un pas endavant per entrar en el panorama polític. Després que el senador de Texas republicà Ted Cruz també carregués contra ella acusant-la de fer propaganda pel govern demòcrata, Caponata ha decidit presentar "l'equip Gallina Caponata" com a nou actor polític a estat.

Es tracta d'un meravellós grup que compta amb el monstre de les galetes a gestor de campanya, Elmo com a assessor sènior i Epi com a director de comunicació.  Ara bé, aquesta candidatura ha estat proposada des dels comptes paròdics dels personatges a Twitter, no des dels oficials

 

equipo caponata

Mem compartit pel perfil de Twitter de Mike sobre l'equip Caponata

 

Caponata ja ha començat a comparèixer arreu del territori. Ahir mateix va celebrar una "conferència de premsa davant del Capitoli de l'estat de Texas per demanar als legisladors que aprovin millores a la xarxa energètica". "L'equip Big Bird està al costat de la gent", han clamat.

 

Parodia Gallina Caponata