Internet és ben boig. Imagina't que estàs tranquil·lament a casa, mirant TikTok, i de cop et cau a sobre una allau de vídeos que romantitzen la relació entre dos polítics neerlandesos. Es tracta de Jesse Klaver i Rob Jetten,  dos diputats al Parlament dels Països Baixos per Esquerra Verda i Demòcrates66, respectivament.

Ambdós polítics mantenen una gran cordialitat que ha fet les delícies d'usuaris de la xarxa social xinesa arreu del món. Gràcies a això, un munt de persones que no coneixen ni la situació política dels Països Baixos ni els seus representants polítics han generat moltíssims vídeos on es veuen intercanvis de mirades, gestos i converses, les quals, descontextualitzades, adopten un matís clarament romàntic.

@papajetten

resse gaat internationaal #robjetten #jesseklaver #resse #tweedekamer #shipedit #fy #fyp #foryou #politiek #gl #d66 #edit #xycbca

♬ origineel geluid - papajetten

Els ha molestat, però, aquesta situació? Sembla a ser que no. Ambdós protagonistes han reconegut que tenen una gran amistat i fins i tot han compartit alguns dels vídeos de broma a les seves xarxes socials. Jetter, per exemple, va publicar en un dels seus perfils uns d'aquests vídeos, aconsellant al seu company al Parlament evitar que la seva dona s'assabentés de la relació. Klaver va contestar assegurant que ho negaré tot.