Cada persona té les seves maneres de donar suport a una causa, però s'ha de dir que la de Pedro Sánchez és prou original. El president del govern espanyol ha protagonitzat aquest dimarts una escena prou còmica amb el president de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno; la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez; i l'alcalde de Sevilla i secretari general del PSOE d'Andalusia, Juan Espadas.

Sánchez ha simbolitzat el seu suport a les illes Canàries i, en especial, als habitants de l'illa de La Palma per l'erupció del volcà Cumbre Vieja. Com? Menjant-se un plàtan.

El diari El Mundo ha difós el vídeo a les xarxes on es veu el president gaudint d'aquesta fruita característica de l'arxipèlag africà. "Estic donant suport a les Canàries", diu amb la boca plena.

El núvol de cendra ha afectat profundament la indústria illenca, que ha deixat de recollir més d'un milió de plàtans a La Palma. Els agricultors podrien perdre tota la seva producció i estan intentant minimitzar les pèrdues.