Al Liceu sembla que el 155 encara no hi ha arribat. A dia d'avui, Carles Puigdemont encara figura com a president d'Honor del Patronat de la Fundació i és presentat com a Molt Honorable president de la Generalitat. Així figura a la web del teatre, on també figura com a vice-president primer Lluís Puig, a qui presenten com a Honorable conseller de Cultura. 

Ara bé, sembla que la poca actualització de la web del Liceu va més enllà d'haver passat per alt l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, amb la conseqüent destitució de tot el Govern. Al Patronat de la Fundació encara hi figura el socialista Jaume Collboni com a segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, encara que els comuns van trencar l'acord de govern amb el PSC després de la repressió i d'una consulta a les bases.

Això sí, el Patronat, que deu saber bé que sovint s'obliden d'actualitzar els membres de la seva junta, fa constat en una nota al peu de pàgina que "tots els canvis de Patronat i Comissió Executiva són aplicats una vegada notificats de forma oficial".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
L'ull de l'agulla La reunió de Marcel Mauri amb Miquel Iceta El Nacional
L'ull de l'agulla Les curioses urnes de les primàries d'ERC El Nacional