El president de la Generalitat, Quim Torra, ha iniciat les seves vacances d'estiu i ha mostrat a Twitter quines són les seves provisions per superar aquest calorós mes d'agost. Concretament, ha ensenyat quines són les seves sis provisions.

Efectivament, les provisions de Torra són els llibres que llegirà en aquestes setmanes que tindrà de vacances. Aquests llibres són Cançó de la Plana, de Kent Haruf, on s'explica la història d'una comunitat rural dels Estats Units que es debat entre els valors tradicionals i la modernitat.

El segon llibre que llegirà el president és La ciutat i la casa, de Natalia Ginzburg, una novel·la que explica la història de Giuseppe, un italià de 50 anys que ho deixa tot per anar a viure amb el seu germà als EUA.

Estimat Amic, de Gaziel i Josep Pla, serà el tercer volum que llegirà Torra.  Es tracta d'un recull de les cartes que es van enviar al llarg dels anys, i fins a la mort de Gaziel, els dos periodistes catalans.

Torra també té pensat llegir Un estiu, un dietari d'estiu de Francesc Parcerisas on explica les seves reflexions durant els mesos estivals.

Les Possessions, de Llucia Ramis, és el cinquè llibre que vol llegir Torra, que tracta del viatge de la narradora a Palma per posar fre a l’espiral conspiranoica del seu pare.

Per últim, Torra també té pensat llegir La mà que prenia la meva, de Maggie O'Farrell, una novel·la on s'explica la història de dues dones connectades a través de l’art, l’amor, la traïció, els secrets, les mentides més íntimes i la maternitat.