El president rus, Vladímir Putin, intentarà guanyar-se el seu homòleg xinès, Xi Jinping, amb sopa d'esturió i rostit de cérvol amb salsa de guindes. Així figura en el menú de l'important sopar entre els dos dirigents en el Kremlin, segons ha recollit l'agència TASS. Ha sigut el periodista Pàvel Zarubin, conegut per cobrir tots els actes oficials del líder rus, qui ha publicat a Telegram la foto de la carta — que inclou set plats entre aperitius, entremesos, sopa, plat principal i postres. 

Menu Vladimir Putin Xi Jinping - Pavel Zarubin, Telegram
El menú de Putin per guanyar-se a Xi Jinping / Pàvel Zarubin a Telegram

Per començar, un aperitiu de marisc de l'Orient Llunyà rus i un entremès de creps amb guatlles i bolets. Després, Putin i Xi gaudiran d'una sopa d'esturió acompanyada d'unes empanades típiques russes — sovint, farcides de peix. El plat fort es podrà triar entre salmó blanc amb verdures o el rostit de cérvol amb salsa de guindes. Les postres seran un pastís Pàvlova (de merenga) amb un sorbet de magrana.

El president xinès ha arribat aquest dilluns a Rússia per a una visita d'Estat de tres dies, durant els quals debatrà amb el líder rus sobre la iniciativa de pau xinesa per a Ucraïna — a més d'afers bilaterals. Si bé feia quatre anys que Xi no visitava Rússia, ambdós s'han reunit ja unes quaranta vegades.