La polèmica festa celebrada a Downing Street ha provocat una allau de crítiques sobre el primer ministre britànic, Boris Johnson, que va assistir a l'esdeveniment mentre tot el país estava confinat per intentar frenar la pandèmia de covid-19. Gran part d'aquestes crítiques ha arribat en forma de mem i, sorprenentment, qui més rebombori ha aconseguit amb aquests acudits visuals digitals ha estat Ryanair.

L'aerolínia irlandesa ha compartit a les xarxes socials una sèrie de mems per jutjar l'actitud que va presentar Johnson el passat 20 de maig de 2020. El primer d'aquests mems recorre al format de la festa: mostra el premier en la cantonada d'una sala on la gent balla mentre ell pensa que "no sé que soc a una festa", mentre tothom sí que sabia allò es tractava d'un guateque

TUIT Ryanair I

Ryanair també ha compartit la carta de còctels dels seus vols. Uns còctels que porten noms relacionats amb la polèmica celebració que va tenir lloc durant el confinament. Per exemple, d'acord amb aquest mem podríem adquirir una "vacuna verge a la platja" (en referència al famós còctel Sex on the beach) elaborat amb vodka "si portes el teu propi alcohol". No és l'acudit més graciós del món, però fa gràcia que l'equip de Ryanair faci servir les seves hores de feina en fer aquestes imatges.

TUIT Ryanair II

Finalment, l'aerolínia irlandesa ha publicat un mem que fa referència a l'últim joc lingüístic de moda: el Wordle, la nova competència del Paraulògic. Així, mostren com la resposta correcta al joc era la paraula "rules" (regles, en català), una paraula fàcil d'entendre per tothom excepte per cap del govern britànic.

TUIT Ryanair III