Algun bromista s'ha enfilat aquesta nit de Cap d'Any fins al famós cartell de Hollywood per transformar-ne totalment el seu significat. Amb dos petits retocs ha transformat el cartell en una reivindicació de la marihuana. "Hollywood" ha estat substituït per "Hollyweed" (que traduït vindria a ser "Beneïda marihuana"). La policia investiga els fets.

Els canvis al cartell celebren a la seva manera la legalització de la possessió, consum i venda de marihuana a tot l'estat de Califòrnia i Nevada, que ha entrat en vigor aquest primer dia del 2017.

La mesura, aprovada la nit electoral del 8 de novembre, s'uneix a la que ja estava en vigor al Districte de Columbia, on hi ha la capital federal, i a quatre estats més on el consum recreatiu de cànnabis també és legal: Washington, Oregon, Colorado i Alaska.

El cartell ja havia estat manipulat de la mateixa manera l'1 de gener de 1976 per un altre home, Danny Finegood, que va voler commemorar l'entrada en vigor d'una llei que despenalitzava la possessió del cànnabis a Califòrnia.