El migcampista català del Vissel Kobe i exjugador del Barça, Sergi Samper, és el nou promotor de Catalunya al Japó. Concretament, el futbolista és el protagonista de l'última campanya de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), que busca promocionar Catalunya al Japó.

La intenció de l'ACT és continuar treballant per mantenir visible Catalunya com una bona atracció turística i, així, reforçar el seu posicionament dins del mercat asiàtic. Tot plegat es deu al fet que en els últims anys, els països asiàtics del pacífic estaven sent un dels grans públics a Catalunya i amb aquesta nova campanya es busca no perdre aquesta bona tendència.

Obrir Catalunya al Japó

A través de diversos vídeos, Samper parla sobre allò que fa que Catalunya sigui especial per a ell. Alhora, destaca les connexions que hi ha entre el Japó i Catalunya. De fet, el primer vídeo de la sèrie es va filmar tant a Kobe com a Barcelona, ciutats germanes des de l’any 1993, i mostra les seves semblances i vincles culturals. A més dels vídeos, hi haurà tot un seguit de publicacions amb recomanacions del migcampista sobre on anar i què fer a Catalunya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat