"Seria una vergonya que els manifestants de Missouri haguessin destruït aquesta estàtua del general confederat Sterling Price i seria una vergonya més gran si descobrissin que jo, la seva rebesnéta, els donés permís per fer-ho". Aquest és el tuit que Bailey Price, descendent del general Price, va compartir a les xarxes aquest dijous instant a destruir l'homenatge al seu avantpassat.

Enmig de les protestes antiracistes més importants dels últims 50 anys als Estats Units, Price, també assegura en un altre missatge que el general va ser "un horrible esclavista". Però no s'atura aquí, "res del que podria haver fet en vida li podria fer merèixer una estàtua en el seu honor" i assegura que el memorial "és una vergonya" i sentència que seria justícia que el moviment antiracista la destruís".

 A més a més, Bailey Price també encoratja a tots els ciutadans a ser partícips del moviment Black Lives Matter (les vides negres importen) fent donacions al projecte i anima a tothom a seguir lluitant contra el racisme.