La seu principal de Ciutadans al carrer Balmes 191 està en hores baixes. Algunes lletres del rètol es desenganxen i a l'entrada de l'edifici hi ha cartells d'"En venda" i "Es lloga oficina". És que potser es plantegen abandonar la seva seu?

Seu Ciutadans carrer Balmes - Toni Piqué

La seu de Ciutadans al carrer Balmes de Barcelona. / Toni Piqué

Doncs, tot i la imatge de l'exterior de l'edifici, des del partit asseguren que aquesta continua sent la seu de Ciutadans, i que els anuncis immobiliaris corresponen a altres oficines de la finca. De les 41 oficines de l'edifici, algunes estan buides a la recerca de comprador o inquilí, però cap dels anuncis es refereix a la planta baixa on està el local del partit taronja. En concret, la immobiliària Barnahome ven un local de 150 metres quadrats i l'altra oficina per llogar es troba al pis sisè pis de l'edifici.

Sigui com sigui, l'aspecte de fora de la seu del partit d'Inés Arrimadas no és el que va ser en altres temps. A més, a part dels rètols mal enganxats, encara hi ha un gran cartell amb la cara de Lorena Roldán, exlíder de Ciutadans al Parlament de Catalunya, substituïda per Carlos Carrizosa ara ja fa tres mesos.