Convergents, el partit fundat per l'exconseller de Justícia Germà Gordó, es presentarà a les pròximes eleccions generals del 28 d'abril, a l'Alcaldia de Barcelona el 26 de maig i està estudiant si també ho farà a les europees.

En ple rebombori per la possibilitat que Marta Pascal fundi un nou partit, Convergents -formació que es reivindica "sobiranista de centre ampli, nascut per representar la majoria de la societat catalana"-, ha presentat ja totes les llistes tant pel Congrés i el Senat com per l'Alcaldia de Barcelona.

A les eleccions generals, l'advocada i professora de dret Sílvia Requena Martínez és la cap de llista al Congrés per Barcelona. Al senat, la número u és l'empresària Remei Gómez. A Girona, lidera les llistes al Congrés el regidor i exalcalde de Torroella de Montgrí (Girona), Jordi Cordon, i al Senat aquest lloc l'ocupa el jurista Jordi Domènech. A Tarragona, l'empresari i exalcalde de Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre), Santiago Campos, lidera la llista al Congrés i l'alcalde de Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès), Magí Pallarés, ho fa al Senat. A Lleida, però, Convergents no presentarà cap llista.

El partit de Gordó també presentarà candidatura a l'Ajuntament de Barcelona. La secretària general del partit, l'advocada Teresa M. Pitarch, és l'aposta de Gordó per aquests comicis.

A hores d'ara, però, sembla molt difícil que aquest partit es faci veure en la campanya o durant les nits electorals, ja que ni tan sols el seu compte de Twitter supera el miler de seguidors.